Tractive GPS sledilnik za pse in mačke

Največja nočna mora vsakega skrbnega lastnika psa je to, da se nam naš štirinožni prijatelj izgubi. A na srečo je tehnologija tako napredovala, da ga lahko opremimo s GPS sledilnikom Tractive in s tem precej zvišamo možnosti, da se bo varno vrnil domov. Po novem jih najdete tudi v naši ponudbi.

Kako ukrepati, če se nam izgubi pes smo podrobno opisali že v BLOG prispevku (klik). Žal so pobegi psov dandanes stalnica. Dovolj je trenutek nepazljivosti, da nam pes pobegne. Pogosto se to dogaja predvsem pri psih, ki nimajo izdelanega odpoklica, pri begosumnih psih, ter pri posvojenih psih, predvsem v obdobju kmalu po posvojitvi. Še posebej pri posvojenih hrtih, katere je zaradi njihovega karakterja in hitrosti izjemno težko uloviti. Nemalokrat se zgodi, da se tak pes ne vrne več domov. Zato res toplo priporočamo uporabo GPS sledilnika Tractive, saj nam bo neizmerno olajšal iskanje našega izgubljenega psa.

TRACTIVE

Tractive GPS sledilnik je majhna praktična napravica, ki nam omogoča, da vsak trenutek vemo kje se nahaja naš pes. Lahko mu celo določimo dovoljeno območje (npr. ograjen vrt pred hišo) in naprava nas bo opozorila takoj, ko bo pes to območje zapustil. V živo bomo lahko na osebnem telefonu ali računalniku spremljali njegovo trenutno lokacijo in pot, ki jo je že opravil. Uporaba Tractive GPS sledilnika je zelo enostavna.

TEHTA LE 35g

Tractive GPS sledilnik tehta le 35g tako, da je primeren tako za manjše (od 4kg naprej), kot tudi večje pse. Lahko ga uporabljamo tudi na mačkah in ostalih hišnih ljubljenčkih. S priloženo gumijasto sponko napravo pritrdimo na ovratnico ali oprsnico in že lahko s pomočjo GPS tehnologije v aplikaciji na našem pametnem telefonu ali računalniku spremljamo vsak korak našega ljubljenčka v realnem času. Sled gibanja naše živali in poljubno tudi naše pozicije, se nam prikazuje v aplikaciji na zemljevidu, na satelitskem posnetku ali hibridu obojega.

BASIC IN PREMIUM NAROČNINA

Tractive GPS sledilnik deluje v kombinaciji z GPS sistemom in komunicira preko mobilnega omrežja, ki vam omogoča 24-urni nadzor nad vašim ljubljenčkom. Ker z uporabo mobilnega omrežja nastajajo stroški prenosa podatkov, je potrebno plačevati sicer zelo ugodno mesečno naročnino. V kolikor plačamo za več mesecev oz. let vnaprej, se naročnina precej zniža.

Na izbiro imamo dve možnosti naročnine.

BASIC naročnina nam omogoča sledenje v živo z redno posodobitvijo lokacije, zgodovino gibanja 24ur, ter spremljanje aktivnosti in spanja. Pokriva le domačo državo.

PREMIUM naročnina nam pa dodatno omogoča še deljenje lokacije s prijatelji in družino, ter pokritost tudi v tujini, kar je super za vse, ki radi potujete s psi. Pokriva že več kot 175 držav po vsem svetu!

Naročnino aktivirate, ko prejmete napravo in šele takrat začnete plačevati le-to. Brez dodatnih skritih stroškov in brez vezave. Naročnino lahko kadarkoli prekinete oz. ponovno aktivirate.

MOBILNA APLIKACIJA

S Tractive GPS sledilnikom upravljamo preko telefonske aplikacije na daljavo. Aplikacijo dobimo na Google Play Store, Apple App Store ali preko Tractive uradne spletne strani.

Tractive GPS sledilnik se preko mobilnega omrežja samodejno poveže z aplikacijo v vašem telefonu, za kar ne potrebujete dodatne SIM kartice. Vgrajen čip v napravi Tractive deluje z na stotine mobilnimi operaterji in sam poišče najboljše razpoložljivo omrežje. Brezhibno deluje v vseh, tudi tujih omrežjih in samodejno izbere najustreznejšega. Deluje v vseh državah evropske celine in širom sveta, skupno v več kot 175-tih državah sveta. Vse potrebno je že vgrajeno v napravi, ki jo moramo samo aktivirati.

Naprava nam lahko pošilja samo trenutno pozicijo, lahko nam riše pot psa v živo ali samo zadnjih 24 ur. Za lažjo izsleditev psa v temi, lahko preko aplikacije prižgemo LED lučko ali vključimo zvočni signal.

Če imamo več psov lahko na aplikaciji istočasno sledimo več Tractive naprav.

BATERIJA, KI ZDRŽI DO 7 DNI

Tractive ima vgrajeno polnilno, litij-polimerno baterijo, ki zdrži nekje do 7 dni, odvisno od izbrane aktivnosti. V načinu spremljanja v živo »Live« je aktivnost naprave in pogostost poslanih podatkov odvisna od aktivnosti našega psa. Bolj hitro kot je gibanje, več je poslanih podatkov oz. pozicij, ki nam črtajo pot tako, a bo v tem primeru tudi poraba baterije večja.

Polnimo ga s pomočjo priloženega polnilca, čas ponovnega polnjenja izpraznjene baterije pa je samo 2 uri. Stanje baterije lahko ves čas spremljamo preko aplikacije na našem telefonu.

Napravo lahko povežemo tudi z našim domačim WIFI omrežjem. Tako bo zaznala kdaj se pes nahaja doma in avtomatično porabila manj baterije.

SPREMLJANJE AKTIVNOSTI IN SPANJA

Tractive GPS sledilnik ne deluje le kot sledilnik, pač pa lahko z njim spremljate tudi aktivnost in vzorce spanja vašega psa.

Vedeli boste koliko minut na dan vaš pes porabi za aktivnosti, ter koliko kalorij porabi s tem. Zastavite lahko cilje aktivnosti, katere bosta lahko skupaj dosegala. Rezultate lahko primerjate tudi z drugimi psi, npr. psi iste pasme, enake velikosti, itd.

Prav tako lahko spremljate tudi spanec vašega psa. Spremljali boste lahko faze spanja, kakovost nočnega spanca, koliko prekinitev spanca se je zgodilo, itd. Ti vpogledi vam bodo pomagali spoznati običajne rutine počitka vašega psa, opaziti vzorce spanja in prepoznati spremembe njihovih dnevnih rutin – vse to vam lahko pomaga zgodaj odkriti morebitne težave.

ODPOREN NA VODO

Še ena odlična novica za vse, ki imate pse nore na vodo. Tractive GPS sledilnik je popolnoma vodoodporen!

Tractive GPS sledilnik nam omogoča celo paleto uporabnih funkcij, zato je definitivno vreden nakupa. Najdete ga lahko v naši spletni trgovini (klik), na izbiro ga imate v rjavi ali beli barvi. V kolikor se odločite za nakup bomo veseli vaše povratne informacije.

Posted on