Varovanje Podatkov

Spletna trgovina Pasji.net oziroma njen upravljalec Valgaia d.o.o., Francarija 21, Preddvor se obvezuje k varovanju osebnih podatkov v skladu z GDPR in ZVOP.

Za potrebe izstavljanja računov, pošiljanja kupljenega in promocijskega materiala ter obveščanja strank, v naši zbirki osebnih podatkov hranimo sledeče podatke o uporabnikih: ime, priimek, naslov, telefon, e-mail ter IP naslov. Osebne podatke hranimo v naši zbirki do ukinitve uporabniškega računa v spletni trgovini Pasji.Net.

V skladu z zakonom imate pravico do spremembe, izbrisa in izpisa podatkov, ki jih hranimo o vas. Vse zahteve nam prosimo posredujte na elektronski naslov info@pasji.net ali po pošti na Valgaia d.o.o., Francarija 21, 4205 Preddvor. Obdelali jih bomo v roku 30 dni. Svoje podatke v spletni trgovini lahko pregledate in popravite v zavihku “Moj Račun”.

Stran uporablja tudi piškotke ki služijo za zbiranje podatkov o uporabi naših storitev ter za izboljšanje in prilagajanje vsebin našim obiskovalcem. Uporabljajo se za identifikacijo kot tudi za pravilno izvedbo naročil.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek 1: sejni piškotek za identifikacijo osebe, ter hranjenje vsebine košarice

Piškotek 2: piškotek socialnega omrežja Facebook, ki vam omogoča “všečkanje” izdelkov in deljenje le teh s prijatelji

Piškotek 3: piškotek Google Analytics, ki nam omogoča spremljanje uporabe našega spletnega mesta

Piškotek 4: stalni piškotek ki hrani vašo odločitev glede uporabe piškotkov na strani

Podatkov zbranih s piškotki ne bomo posredovali tretjim osebam.

Oseba odgovorna za varovanje podatkov v podjetju je Črtomir Eržen. Pritožbeni organ za področje osebnih podatkov v Sloveniji je IP-RS (www.ip-rs.si).

Pošiljanje SMS sporočil (CartFox)

Upravljavec za pošiljanje elektronskih sporočil posameznikom (SMS, sporočila v aplikacijah za hipno sporočanje, e-poštna sporočila) uporablja storitev Cartfox. Politika zasebnosti Cartfox in podatki o ponudniku Cartfox so dostopni tukaj. Upravljavec osebne podatke upravlja skupaj s ponudnikom Cartfox.

Osebni podatki posameznikov, ki se obdelujejo v okviru storitve Cartfox, so:
e-poštni naslov;
telefonska številka;
podatki o spletni strani ali aplikaciji, preko katere je bil posredovan e-poštni naslov in/ali telefonska številka;
podatki o pošiljanju sporočil:
tip sporočila (SMS, sporočilo v aplikaciji za hipno sporočanje (vrsta aplikacije), e-poštno sporočilo);
datum pošiljanja;
čas pošiljanja;
vsebina pošiljanja (npr. zapuščena nakupovalna košarica, obvestilo o popustu ipd.);
podatki o nedostavljivosti sporočila (datum in čas prejema obvestila o nedostavljivosti;
podatki o izvedenem dejanju (npr. nakup artikla v zapuščeni nakupovalni košarici, nakup artikla s popustom ipd.).

Osebni podatki (e-poštni naslov, telefonska številka) se skupnemu upravljavcu, ponudniku storitve Cartfox, posredujejo samodejno, ko jih posameznik vpiše na spletnem mestu ali v aplikaciji upravljavca.

Pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov pri uporabi storitve Cartfox je:
osebna privolitev posameznika (pri prejemnikih, ki so jo podali privolitev za prejemanje sporočil);
zakoniti interes upravljavca (pri prejemnikih sporočil, ki upravljavcu niso podali privolitve za prejemanje sporočil).
Vsako prejeto sporočilo vsebuje navodila za enostavno odjavo od prejemanja. Z odjavo se prejemnik odjavi le od prejemanja sporočil v storitvi Cartfox. Če želite popolno odjavo od vseh sporočil, ki jih pošilja upravljavec, nam lahko pišete na sales@dfvu.org.

Namen obdelave osebnih podatkov v okviru storitve Cartfox je spodbujanje prejemnikov k nakupu artiklov ali storitev na spletnem mestu ali v aplikaciji upravljavca oziroma preverjanje njihove volje za sklenitev pogodbe (npr. pri obveščanju o zapuščeni nakupovalni košarici).

Osebni podatki v okviru storitve Cartfox se ne posredujejo tretjim osebam (razen skupnemu upravljavcu, ponudniku storitve Cartfox) in tudi upravljavec do njih nima dostopa. Upravljavec lahko v okviru Cartfox dostopa le do poročil, ki vsebujejo agregirane in s tem anonimizirane podatke (npr. število poslanih sporočil, število nakup preko poslanih sporočil ipd.).

Osebni podatki, ki se obdelujejo v okviru storitve Cartfox, se ne iznašajo v tretje države ali mednarodne organizacije, torej se ne iznašajo ali posredujejo izven ozemlja držav članic EU.

Informacije o obdobju hrambe osebnih podatkov, ki se obdelujejo v okviru Cartfox, o varstvu teh osebnih podatkov in o pravicah, ki jih imajo posamezniki v zvezi s temi osebnimi podatki so dostopni v Politiki zasebnosti in ravnanja z osebnimi podatki CARTFOX. Za več informacij se lahko obrnete na sales@dfvu.org ali na pooblaščeno osebo za varstvo osebnih podatkov JK Group d.o.o., Stegne 27, 1000 Ljubljana, dpo@jkgroup.si, + 386 (0)590 91 794.