Varovanje Podatkov

Spletna trgovina Pasji.net oziroma njen upravljalec Valgaia d.o.o., Francarija 21, Preddvor se obvezuje k varovanju osebnih podatkov v skladu z GDPR in ZVOP.

Za potrebe izstavljanja računov, pošiljanja kupljenega in promocijskega materiala ter obveščanja strank, v naši zbirki osebnih podatkov hranimo sledeče podatke o uporabnikih: ime, priimek, naslov, telefon, e-mail ter IP naslov. Osebne podatke hranimo v naši zbirki do ukinitve uporabniškega računa v spletni trgovini Pasji.Net.

V skladu z zakonom imate pravico do spremembe, izbrisa in izpisa podatkov, ki jih hranimo o vas. Vse zahteve nam prosimo posredujte na elektronski naslov info@pasji.net ali po pošti na Valgaia d.o.o., Francarija 21, 4205 Preddvor. Obdelali jih bomo v roku 30 dni. Svoje podatke v spletni trgovini lahko pregledate in popravite v zavihku “Moj Račun”.

Stran uporablja tudi piškotke ki služijo za zbiranje podatkov o uporabi naših storitev ter za izboljšanje in prilagajanje vsebin našim obiskovalcem. Uporabljajo se za identifikacijo kot tudi za pravilno izvedbo naročil.

Uporabljamo naslednje piškotke:

Piškotek 1: sejni piškotek za identifikacijo osebe, ter hranjenje vsebine košarice

Piškotek 2: piškotek socialnega omrežja Facebook, ki vam omogoča “všečkanje” izdelkov in deljenje le teh s prijatelji

Piškotek 3: piškotek Google Analytics, ki nam omogoča spremljanje uporabe našega spletnega mesta

Piškotek 4: stalni piškotek ki hrani vašo odločitev glede uporabe piškotkov na strani

Podatkov zbranih s piškotki ne bomo posredovali tretjim osebam.

Oseba odgovorna za varovanje podatkov v podjetju je Črtomir Eržen. Pritožbeni organ za področje osebnih podatkov v Sloveniji je IP-RS (www.ip-rs.si).