Kdo smo Pasji.Net?

Pasji.net se je rodil leta 2007, ko sva Črt in Nina sklenila, da poiščeva in na enem mestu zbereva le najboljše izdelke za najine kosmatince in jih ponudiva tudi drugim lastnikom psov. Takrat lastnika treh psov, sva iskala le v svetu najbolj priznane in kvalitetne proizvajalce opreme, hrane in igrač.

Najin prvi pes, zlati prinašalec Smart, se nama je pridružil leta 2002, dve leti kasneje prinašalka Rumba in leta 2007 še cane corso psička Brihta. Brihta in Rumba sta pod vodstvom Črta opravili tudi izpite in postali psa reševalca. V najinem domu so se skotila tudi tri legla mladičev in tako se nam je leta 2011 družina povečala še za enega pasjega člana Fanto (Brihtino hči), za piko na i, pa sva kasneje leta 2015 posvojila še malo zavetiščarko Cookie.

Pisana druščina in izkušnje iz kinologije na večih področjih – tako šolanja kot vzreje psov, so nama v pomoč pri svetovanju ob nakupu in iskanju le najboljših izdelkov.

Z veseljem v naši ponudbi ponujava izdelke, ki niso nujno najcenejši so pa uporabni, funkcionalni in kvalitetni. Z najinim kinološkim znanjem in ljubeznijo do psov sva vam vedno na voljo za pomoč in dodatne informacije o izdelkih.

Pasji.net je 100% slovensko malo družinsko podjetje, ki se drži načela, ponuditi le preverjeno najkvalitetnejše izdelke na trgu.

Vaš Pasji.net – Vse kar potrebuje pasji svet