Biospotix ampule za pse do 20kg

14,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biospotix ampule za pse do 20kg

Repelent v pipetah je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za PSE.

Vsebina: 5 pipet po 1 ml
Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,75ml/100ml, ki ščiti vašega psa do 4 tedne.
Ostale sestavine: parfum lavande in voda.
Uporaba: Izdelek je že pripravljen za uporabo. Le za zunanjo uporabo na psih. Odlomite vrh pipete in nanesite izdelek direktno na kožo psa od vratu do repa. Primerno za pasje mladiče po tretjem mesecu. Po uporabi si umijte roke.

Doziranje pipet do 20kg ( v pakiranju 5 pipet!)
pes do 10 kg – 1 pipeta,
pes 10-20 kg – 2 pipeti
pes 20-30 kg – 3 pipete
pes 30-40 kg – 4 pipete
nad 50 kg – 5 pipet.

Nanos obnoviti vsake 4 tedne za optimalno zaščito.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut. Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače, krmil. Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.
Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se pes nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z Biospotix INDOOR razpršilom (ležišče, kavč, avto, …).
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biospotix ampule za pse do 20kg”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja