Biospotix indoor razpršilo proti bolham

22,49

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biospotix indoor razpršilo proti bolham

Repelent v razpršilu je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za PROSTOR.

Vsebina: 500ml Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,7ml/100ml, ki ščiti vaš prostor pred bolhami in klopi 48ur. Vsebina 500ml zadostuje za 100m2. Ostale sestavine: parfum lavande, bitrex in voda.

Uporaba: iz razdalje 30cm razpršite sredstvo po prostoru, kjer se žival zadržuje (ležišča, kavči, ute, avto). Pred uporabo pretresti. Za optimalno delovanje nanos ponoviti enkrat tedensko. Izdelka ne nanašati na domače živali.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut. Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. Za celostno in dolgotrajno zaščito priporočamo souporabo: – pri psih: Bispotix DOG razpršilo, pipete za pse in ovratnice za pse – pri mačkah: Biospotix CAT razpršilo, pipete za mačke in ovratnice za mačke.
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.

Pakiranje: 500ml

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biospotix indoor razpršilo proti bolham”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja