Biospotix indoor razpršilo proti bolham

22,49

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biospotix indoor razpršilo proti bolham

Repelent v razpršilu je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za PROSTOR.

Vsebina: 500ml Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,7ml/100ml, ki ščiti vaš prostor pred bolhami in klopi 48ur. Vsebina 500ml zadostuje za 100m2. Ostale sestavine: parfum lavande, bitrex in voda.

Uporaba: iz razdalje 30cm razpršite sredstvo po prostoru, kjer se žival zadržuje (ležišča, kavči, ute, avto). Pred uporabo pretresti. Za optimalno delovanje nanos ponoviti enkrat tedensko. Izdelka ne nanašati na domače živali.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut. Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu. Za celostno in dolgotrajno zaščito priporočamo souporabo: – pri psih: Bispotix DOG razpršilo, pipete za pse in ovratnice za pse – pri mačkah: Biospotix CAT razpršilo, pipete za mačke in ovratnice za mačke.
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.

Pakiranje: 500ml

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: