Biospotix razpršilo za mačke proti bolham in klopom

21,49

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biospotix razpršilo za mačke proti bolham in klopom.

Repelent v razpršilu je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za MAČKE.

Vsebina: 500ml Učinkovitost: takojšnji učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 0,5ml/100ml, ki ščiti vašo/vašega mačko/mačka ves teden. Ostale sestavine: parfum lavande, bitrex in voda.

Uporaba: Izdelek je že pripravljen za uporabo. Le za zunanjo uporabo na mačkah. Pred uporabo pretresti. Sredstvo razpršiti po dlaki mačke/mačka, z razdalje 20 cm, izogibati se predelu okoli oči. Primerno za mačje mladiče po tretjem mesecu. Za optimalno delovanje nanos ponoviti enkrat tedensko.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom. Stik z očmi: Spirati oči z obilo vode vsaj 10 minut.
Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Nasvet: bolhe se zadržujejo predvsem v okolju, kjer se mačka nahaja. Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali. Svetujemo, da zaščitite tudi notranje prostore z Biospotix INDOOR razpršilom (ležišče, kavč, avto, …). Za daljšo in še bolj učinkovito zaščito priporočamo souporabo Biospotix pipet za mačke in/ali Biospotix ovratnice za mačke. Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH.

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biospotix razpršilo za mačke proti bolham in klopom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja