EM OVRATNICA PROTI KLOPOM

18,0027,00

Počisti

Opis

EM ovratnica proti klopom
EM (učinkoviti mikroorganizmi) keramika oddaja dolge infrardeče valove, najdaljše v svetlobnem spektru. Ta valovna dolžina je lahko združljiva s človeškim in živalskim tkivom. Telo jih enostavno absorbira do 3cm globoko, kjer razvijejo svoje pozitivne lastnosti. Dolgi infrardeči valovi razbijajo grozde rdečih krvničk in tako povečajo prekrvavitev. Ker infrardeči žarki prodrejo globoko v tkivo delujejo globoko v telesu in ne le na površini telesa.

To izboljšano in uravnoteženo okolje vašega psa (ki ga je ustvaril EM)lahko pomaga, da se klopi nanj ne primejo.
EM keramika je narejena s fermentiranjem posebnih glin s približno 80 različnimi mikroorganizmi in nato pečena. Sivi EM členi se pečejo pri temperaturi 1200°C in obdržijo svoje lastnosti skoraj v nedogled, saj se ob pečenju spremeni struktura gline, ki ujame EM v svojo matrico. Kot rezultat, te EM cevi izvajajo svoj vpliv izključno s svojimi fizikalnimi lastnostmi.

Nekateri hišni ljubljenčki postanejo bolj umirjeni in uravnoteženi, nekateri pa opazijo tudi pozitiven vpliv na kožo in dlako.
Ovratnica EM proti klopom je enako učinkovita kot katerokoli drugo sredstvo proti klopom, vendar nima stranskih učinkov in je primerna tudi za občutljive pse in pse z alergijami. Tako kot pri ostalih izdelkih proti klopom tudi pri EM ovratnici ni 100% zagotovila, da se na psa ne bo prijel noben klop, zato še vedno priporočamo redno pregledovanje po sprehodih.

Opomba! Maksimalni učinek ovratnice se lahko pokaže šele po 4ih tednih uporabe.
Priporočamo, da ovratnico za boljši učinek pred uporabo za nekaj ur postavite na toplo sonce in tako aktivirate EM.
Ovratnico na cca. 14 dni operite pod mlačno vodo in jo posušite na toplem soncu. Ovratnice nikoli ne perite z milom ali drugimi kemičnimi čistili! Če poleg EM ovratnice uporabljate tudi spreje proti klopom pazite, da olje/maščoba ne pride na EM cevi. EM ovratnica proti klopom je le dodatna ovratnica in ni namenjena za pripenjanje povodca! Če se vaš pes grobo igra z drugimi psi, mu med igro ovratnico snemite, drugače pa naj jo za maksimalni učinek nosi 24ur/dan. Priporočamo, da ovratnico vsako sezono zamenjate.

Velikost določite tako, da izmerite obseg vratu. Npr. če je obseg vratu vašega psa 24cm izberite ovratnico velikosti 25-30cm.

Barve ovratnic so različne. Željeno barvno kombinacijo (max. 2 barvi) nam lahko napišete v komentar:
Barve EM ovratnice roza modra turkizna zelena oranžna bela siva črna
Barve, ki so na voljo :
1 – roza vzorec
2 – modra z oranžim detajlom
3 – oranžna NI NA VOLJO
4 – roza
5 – neon zelena
6 – turkizna
7 – svetlo modra NI NA VOLJO
8 – bela
9 – siva NI NA VOLJO
10 – črna

 

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

20-25cm, 25-30cm, 30-35cm, 35-40cm, 40-45cm, 45-50cm, 50-55cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EM OVRATNICA PROTI KLOPOM”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja