Back on track podložen plašček

61,0085,00

Opis

Back On Track podložen plašček za pse:
– Lajša vnetja
– Preprečuje poškodbe
– Daje toploto

Učinek: Back on Track je ime za naš edinstven asortiman tekstilnih izdelkov za lajšanje bolečin. Razvili so se iz kombinacije stare kitajske modrosti, modernih znanstvenih odkritij in inovativne metode izdelave tekstila. Rezultat je tkanina iz poliestra/polipropilena, ki ima v vlakna vtopljen prah keramike. Keramični delci vračajo telesu naravno toploto, kar pomaga lajšati vnetja, zmanjšuje bolečine v mišicah in povečuje prekrvavitev.

Uporaba: Back on Track proizvodi za pse se lahko uporabljajo za ogrevanje mišic vašega psa pred vadbo, s čimer se zmanjša možnost preobremenjenosti ali poškodb. Najpomembneje pa je, da so proizvodi Back on Track, zaradi dvojne sposobnosti preprečevanja poškodb in lajšanja ter pospeševanja procesa okrevanja pri že prisotnih poškodbah, resnično edinstveni. Glavni cilj teh proizvodov je prispevati k dobremu počutju in zdravju vašega psa na najlažji, najbolj udoben in prijeten način. Back On Track ležišče lahko uporabite v avtu, boksu, doma ali na prostem, da pes ostane segret. Uporabi se lahko tudi za ogrevanje sklepov in mišic pred aktivnostjo, s čimer se zmanjša možnost poškodb.

Navodila za uporabo: Vse Back in Track proizvode je potrebno uvesti postopno. Prve 2-3 dni pričnite z uporabo postopno, največ 4 ure dnevno. Tako se bo vaš pes lahko navadil na učinek materiala. Po tem, se lahko uporaba poveča na vsaj 8 ur dnevno. Vsak tretji teden je priporočljivo narediti premor, saj se telo na učinek navadi in se tako le-ta zmanjša, po nekaj dnevni odsotnosti pa ponovno poveča.
Rezultati so pogosto opazni že po enem dnevu uporabe, včasih pa je za dejanski učinek potrebno tudi 3-4 tedne. Učinek Back on Track proizvodov se povečuje, ko se psi gibljejo in se njihova telesna temperatura poviša.

Podložen plašček lahko uporabljate doma ali na sprehodih.
– zapenjanje s klipsno
– možna nastavitev okoli vratu
– odsevni trak na levem in desnem boku
– luknja za rep
– zgoraj stran iz 100% poliestra, tako je plašček primeren tudi za dež ali zimske razmere
– spodnja stran toplo podložena.

Velikost plaščka določimo glede na dolžino hrbta (v cm), merjeno od ovratnice do korena repa.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

23, 25, 27, 29, 31, 34, 37, 40, 43, 46, 49, 52, 55, 59, 63, 67, 70, 74, 78, 82, 84

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Back on track podložen plašček”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja