BACK ON TRACK ŠČITNIK SKOČNEGA SKLEPA

27,45

Počisti

Opis

Back On Track ščitnik skočnega sklepa:
– Lajša vnetja
– Preprečuje poškodbe
– Daje toploto

Učinek: Back on Track je ime za naš edinstven asortiman tekstilnih izdelkov za lajšanje bolečin. Razvili so se iz kombinacije stare kitajske modrosti, modernih znanstvenih odkritij in inovativne metode izdelave tekstila. Rezultat je tkanina iz poliestra/polipropilena, ki ima v vlakna vtopljen prah keramike. Keramični delci vračajo telesu naravno toploto, kar pomaga lajšati vnetja, zmanjšuje bolečine v mišicah in povečuje prekrvavitev.

Uporaba: Back on Track proizvodi za pse se lahko uporabljajo za ogrevanje mišic vašega psa pred vadbo, s čimer se zmanjša možnost preobremenjenosti ali poškodb.

Najpomembneje pa je, da so proizvodi Back on Track, zaradi dvojne sposobnosti preprečevanja poškodb in lajšanja ter pospeševanja procesa okrevanja pri že prisotnih poškodbah, resnično edinstveni. Glavni cilj teh proizvodov je prispevati k dobremu počutju in zdravju vašega psa na najlažji, najbolj udoben in prijeten način.

Back on Track ščitnik skočnega sklepa  lahko uporabite za ogrevanje sklepov pred telesno aktivnostjo ali kot pomoč pri okrevanju po poškodbi. Priporočamo istočasno uporabo na obeh tačkah.

Velikost (višina x obseg zgornjega dela x obseg spodnjega dela v cm):
S= 18,5 x 16 x 12
M= 20 x 17 x13
L= 22 x 20 x 16

Obseg ščitnika naj bo enak ali večji kot je obseg tačke.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

S, M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BACK ON TRACK ŠČITNIK SKOČNEGA SKLEPA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.