Akcija!

PLATINUM MENU BEEF + CHICKEN

2,3526,92

Počisti

Opis

PLATINUM MENU Govedina in Piščanec je nov okus popolne naravne mokre hrane za odrasle pse.
Z minimalno 48% dnevno svežega piščanca in 35% sveže govedine in krompirjem, polnovrednim virom ogljikovih hidratov, zelenjavo kot naravnim antioksidantom, olja in maščobe iz svežega mesa za optimalno ravnovesje maščob, je PLATINUM Menu odlično prebavljiva in naravna hrana za odrasle pse vseh pasem in starosti.
Pripravljena je iz lastnega mesnega soka brez dodane vode.

PLATINUM MENU Govedina + Piščanec je popolna mokra hrana za odrasle pse. Zaradi svoje naravno-zdrave sestave ter optimalne prebavljivosti je primerna za odrasle pse vseh starosti in pasem. Hrana je brez nezaželenih dodatkov, ki obremenjujejo organizem.
PLATINUM MENU Govedina + Piščanec vsebuje samo visoko kakovostne sestavine, ki so primerne za prehrano ljudi:

  • Najmanj 48% dnevno svežega piščanca in 35% sveže govedine.
  • ​Krompir kot polnovreden vir ogljikovih hidratov.
  • Zelenjava z naravnimi antioksidanti.
  • Olja in maščobe, vsebovane v svežem mesu za optimalno ravnovesje maščob.
  • Ne vsebuje glutena !
PLATINUM MENU Govedina + Piščanec je kuhan izključno v lastnem soku in s 69% vlago (koncentrat sokov iz svežega mesa), kar ga naredi idealnega za prehrano psov. PLATINUM MENU Govedina + Piščanec diši kot meso in ima okus po mesu! Vaš kuža bo navdušen!
PLATINUM MENU je pakiran v čvrsto in praktično Tetra Recart® embalažo. Okus se tako ohrani od prvega pa vse do zadnjega grižljaja.

Sestavine:
Sveže piščančje meso (48%), sveža govedina (35%), dehidriran krompir, brokoli, korenje, por, posušen pivski kvas, lososovo olje, olivno olje.

Dodatki na kilogram hrane:
VITAMINI, PROVITAMINI IN SNOVI S PODOBNIM UČINKOM: vitamin D3 (3a671) 480 IU, (3a700) vitamin E (alpha-tocoferol acetate) 60 mg. Elementi v sledeh: (E-4) Baker-(ll)-sulfat, pentahidrat 1 mg, (E-6) Cinkov oksid 15 mg, (E-8) Natrijev selenit 0,03 mg.

Sestava:
Surove beljakovine 14,40%, surove maščobe 9,00%, surovi pepel 2,00%, surove vlaknine 0,65%, kalcij 0,65%, fosfat 0,47%, vlaga (koncentrat sokov iz svežega mesa) 69,00%.

Dodatne informacije

Teža 0,375 kg
Pakiranje

375g, 12X375g

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PLATINUM MENU BEEF + CHICKEN”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.