Nina Ottosson dog worker

31,00

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Nina Ottosson Dog worker – cilj igre je, da pes odstrani zatič, zavrti igračo in poje priboljšek.

Kako igrati?
Razdelke napolnite z najljubšimi priboljški vašega psa. Igračo postavite na tla in psa nadzirajte pri igri, pokažite in spodbujajte psa, da drsnike premika levo – desno Če je vaš pes z igračo pregrob si jo položite v naročje ali na stol, tako bo lahko igračo premikal le s smrčkom.

Zabava za vse pse:
Gre za napredno interaktivno igračo, primerno za pse, ki že poznajo tehniko igranja s podobnimi igračami, ne glede na starost, pasmo in velikost.
Če imate zelo energičnega psa lahko malo mokre hrane zmešate z vodo in napolnite v igračo, ter vse skupaj postavite v zamrzovalnik.

Pravila igranja:
Ker gre za zahtevno sestavljanko priporočamo, da se igrate skupaj s psom, ga spodbujate in tako krepite njegove miselne procese in fino motoriko.

Izgled lesa:
Dog Worker igrača ima izgled lesa, a je dejansko izdelana iz materiala, ki združuje kvaliteto plastike in lesa. Je bolj vzdržljiva od lesa, enostavna za čiščenje in se med igranjem ne zlomi/razcepi kot les.

Zmanjšuje neželjeno vedenje:
Igranje z interaktivnimi igračami, psihično utrudi pse in tako zmanjša neželjeno vedenje, ki je ponavadi posledica prekomerne energije.

Igrajta se skupaj in se povežita:
Multipuzzle je odličen način, da se med igro s psom povežeta.

Ta igrača nima odstranljivih delov.

Igrača je izdelana iz varnih materialov brez PVC, BPA in ftalatov. Igračo po uporabi enostavno očistite s toplo vodo in pred ponovno uporabo dobro posušite.
POZOR! To ni igrača za žvečenje. Pes naj bo med igro s to igračo vedno pod nadzorom.
Velikost:34,5x5cm

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Nina Ottosson dog worker”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja