Sodapup Honeycomb posoda

22,50

Ni na zalogi

Opis

Sodapup Honeycomb posoda za počasno hranjenje

Raziskave kažejo, da je večina  skled za počasno hranjenje neučinkovitih pri upočasnjevanju prehranjevanja vašega psa. Honeycomb eBowl je zasnovan tako, da poveča izziv za vašega psa.

Segmentirana zasnova posode Honeycomb  eBowl je težja od drugih skled za počasno podajanje in spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje. Ta oblika ima tudi segmente različnih velikosti, ki vam omogočajo, da v različne razdelke postavite različne vrste hrane.

OBOGATITEV: Honeycomb eBowl spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popoln za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

PREDNOSTI Honeycomb eBowl je kot nalašč za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem naredili nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih razdelkih dizajna. Globina Honeycomb eBowl je idealna za serviranje surovih obrokov. Zasnova Honeycomb eBowl ima različne višine in globine ter velikosti odprtin, ki posnemajo bolj naravne pogoje prehranjevanja in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Honeycomb eBowl pomaga zabavati vašega psa, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eBowl. Če se eBowl poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Vzdrževanje:  Posodo lahko perete v pomivalnem stroju, v zgornji košari ali ročno s toplo vodo.
Posoda je varna za uporabo tudi v mikrovalovki in zamrzovalniku.

Velikost: 20x20cm

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sodapup Honeycomb posoda”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja