Sanadog jajčne lupine v prahu

14,50

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Jajčne lupine v prahu SANADOG poleg pomembnega minerala kalcija, ki je potreben za presnovo kosti, zdrave zobe in delo mišic, jajčne lupine v prahu zagotavljajo tudi druge naravne minerale, kot so magnezij, kalij, natrij, železo, baker in cink. Ker je fino zmlet, jajčne lupine v prahu dobro prenašajo, biološka uporabnost in s tem absorpcija kalcija pa je zelo visoka. Za pse, ki so alergični na mesne beljakovine, na primer iz govedine, piščanca ali svinjine, je jajčna lupina v prahu kakovostna alternativa mesnim kostem ali mesno kostni moki. Zaradi nizke vsebnosti fosforja in visoke vsebnosti kalcija je jajčna lupina v prahu idealna za dodatek surovim obrokom.

1g SANADOG jajčnih lupin  vsebuje približno 350mg kalcija. 1 čajna žlička ustreza približno 5g. Dnevna potreba po kalciju je cca 50 – 90 mg Ca/kg telesne teže. Breje in doječe psice ter odraščajoči mladiči potrebujejo do 180 mg Ca/kg telesne teže.
Navodila za shranjevanje Hranite na hladnem, zaščiteno pred svetlobo, zaprto in na suhem; vedno odmerite s čisto in suho žlico.

Analiza sestavin: surovi pepel 65%, kalcij 35%

Pakiranje: 400g

Dodatne informacije

Teža 0,4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sanadog jajčne lupine v prahu”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja