ITCH – EEZE

44,00

Na voljo po naročilu

Opis

Itch- Eeze je zasnovan kot pomoč pri izkoreninjenju večine alergij, ki se pojavljajo pri psih, kot so srbenje, izpadanje dlak in težave z ušesi.

Itch-Eeze je zasnovan na tako, da se hrani vsak dan, količine pa se spreminjajo glede na to kako hudi so simptomi.

Kaj pravi naš veterinar: “Alergije so napačen obrambni mehanizem telesa, da se brani pred zaznanim napadalcem. Če vaše telo postane preobčutljivo na cvetni prah, se pojavi seneni nahod, če reagira na pšenico, imate intoleranco na gluten. Tako pri živalih kot pri ljudeh je število alergij v porastu. Uradna medicina ponudi le tri odgovore: antihistaminiki in steroidi in kemoterapijska sredstva (ciklosporin oz. Atopica), da bi zadušila imunski odziv telesa. Te metode so učinkovite, vendar ne brez stranskih učinkov. Zelišča nam ponujajo na tisoče različnih poti za reševanje teh zapletenih in uničujočih bolezni. Zelišča so varna, zelo učinkovita in se lahko uporablja dolgoročno. So zgodovina medicine, ampak mislim, da so zelišča tudi prihodnost medicine. ” Nick Thompson BSc (Vet Sci) Hons, BVM&S, VetMFHom, MRCVS.

Sestavine:
Echinacea Angustifolia, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon), Allium Satvium (Garlic), Thymus Vulgaris (Common Thyme), Mentha Piperita (Peppermint), Foeniculum Vulgare (Fennel), Galium Aparine (Cleavers), Urtica Dioica (Nettle), Ulmus Fulva (Slippery Elm), Picrasma Excelsa (Quassia), Capsicum Minimum (Cayenne).

Trenutno uporabljam izdelek Verm-X , lahko uporabim obenem tudi Allergy-x?
Seveda se lahko oba izdelka uporabljata hkrati. Oba izdelka vsebujeta različne sestavine in se lahko uporabljata istočasno, tako za kratek čas in tudi dolgoročno.

Moj pes je na veliki količini steroidov zaradi svojih alergij. Ali lahko zamenjam terapijo z Allergy-X? Vsaka alergija in vsak pes je posebna zgodba, tako da je težko reči. Imeli smo veliko fantastičnih rezultatov z Allergy-X, kjer so dolgoročni uporabniki steroidov lahko zamenjali steroide z izdelkom Allergy-X. V nekaterih primerih pa žal to ni bilo mogoče, vendar smo bili sposobni zelo zmanjšati količino steroidov in obdržati velik nadzor nad alergijo.

Doziranje:
Pri zmernih alergijah je doziranje 1 kapsulo na dan. Pri hudih alergijah je doziranje 2 kapsuli na dan.

Pakiranje: 50g. Pri zmernih alergijah boste imeli 50 g pakiranje za približno 5 mesecev.

Dodatne informacije

Teža 0.05 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ITCH – EEZE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja