Sanadog Air dried jagnjetina

24,20

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Naš nežno sušen Sanadog Air dried meni jagnjetina je še posebej primeren za alergike in občutljive pse in je sestavljen iz 80 % jagnjetine, v kombinaciji s svežo zelenjavo in okusnim sadjem. Dopolnjen z dragocenimi naravnimi minerali in dragocenim lososovim oljem. Za naš na zraku sušen jagnječji meni uporabljamo samo sveže sestavine iz proizvodnje hrane v naši lastni tovarni. Osnova jedilnega lista so kakovostno jagnječje meso in jagnječja drobovina. Dopolnjen s hrustljavim sladkim krompirjem, zdravim korenjem, mladim grahom, svežimi jabolki, mlado špinačo in borovnicami ter lososovim oljem, šipkovimi plodovi, moko iz alg in pivskim kvasom. Rezultat je na zraku sušen meni, poln dragocenih hranilnih snovi, vitamini in minerali neposredno iz originalnih sestavin.

Sestava: 80% jagnječje meso (trupi jagnjetine), 5% sladki krompir, 4% korenje, 3,5% jabolka, 2% grah, 2% špinača, 2% lososovo olje, 0,5% šipek, 0,5% apnenčasta alga, 0,2% borovnice, 0,2 % pivski kvas, 0,1 % moka iz morskih alg.

Analiza sestavin: Beljakovine 42 %, surova maščoba 27,5 %, vlaga 8 %, surovi pepel 6,2 %, surova vlaknina 2,4 %.

V nasprotju s konvencionalno suho hrano, ki je množično proizvedena skoraj izključno iz sestavin nizke kakovosti, kot so živalska moka in rastlinski stranski proizvodi, ter ekstrudirana pri visokih temperaturah, so naši suhi obroki nežno sušeni na zraku v naši tovarni. Naša tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletij starih tehnik konzerviranja mesa. Zahvaljujoč našemu nežnemu procesu izdelave in uporabi le svežega mesa, drobovine, zelenjave, sadja in olj, so ohranjene vitalne hranilne snovi, ki jih vsebujejo neposredno izvirne sestavine, tako da ni potrebno dodati umetnih vitaminov. Brez visokih temperatur, brez živalske moke, brez rastlinskih stranskih proizvodov, brez polnil, brez umetnih vitaminskih dodatkov, brez ekstrudiranja, brez steriliziranih pločevink. Rezultat: zdrava suha hrana z vsemi hranili iz svežih izvirnih sestavin, ki je tako dobrega okusa kot izgleda in diši.
100% naravno in 0% umetnih dodatkov.

Razvit z veterinarji in narejen z ljubeznijo. Na zraku sušena hrana za pse SANADOG je zasnovana tako, da združuje najboljše iz surove in sveže prehrane z varno priročnostjo suhe hrane. Alternativa našim svežim jedilnikom, za na pot in za tiste, ki nimate prostornih zamrzovalnikov. Preprosto odmeri in postrezi!

Doziranje in uporaba:
Priporočilo za hranjenje
Mlad pes do 8 mesecev: cca 3-4 %
Odrasel pes : cca 1 – 1,5 %
Podatek v % se nanaša na telesno težo vašega psa.
Primer: Pes s težo 20 kg in priporočenim dnevnim obrokom 1 % potrebuje 200 g hrane na dan.

Naslednje vrednosti so smernice za količino hrane za normalno aktivne, nekastrirane, zdrave pse. Vendar se lahko individualne potrebe razlikujejo do 50% od izračunanih vrednosti zaradi starosti, rase ali dejavnosti. To so le izhodišča za oceno dnevne količine hrane. SANADOG priporoča takojšnjo spremembo prehrane. Preskočite obrok (najbolje zvečer) in začnite z našo hrano takoj pri naslednjem obroku.Prvih 14 dni hranite z eno samo vrsto hrane, da se želodec psa navadi na hrano. Po dveh tednih priporočamo izmenično hranjenje različnih okusov.
Priprava:  Odprite vrečko, v skledo nasujte želeno količino hrane in že ste gotovi! Hrane ni treba namakati. Seveda mora imeti pes vedno na voljo dovolj sveže vode.

Shranjevanje Hrano hranite stran od neposredne sončne svetlobe, toplote in vlage. Odprte vrečke je mogoče enostavno ponovno zapreti zahvaljujoč ziplocku in bodo trajale več tednov.
Pakiranje: 1kg

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: