Provilan Pet probiotični antialergijski sprej

18,00

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Provilan Pet Probiotični antialergijski sprej za hišne ljubljenčke je naravni preventivni sprej, namenjen preprečevanju težav z alergijami pri vašem ljubljenčku. Zahvaljujoč mikrobiološki aktivnosti se alergeni držijo na varni razdalji. Mikroorganizmi razgrajujejo organsko snov, odgovorno za alergijske reakcije. Najpogostejši kožni alergeni pri hišnih ljubljenčkih so iztrebki pršic, prah, delci človeške kože in sintetične kemikalije – Provilan mikroorganizmi aktivno uničujejo te alergene, da bi vašega ljubljenčka obvarovali pred ponavljajočimi se težavami.

Enostaven za uporabo in učinkovit. Vsebuje 100% organske sestavine in je v celoti biorazgradljiv. Ni škodljiv za ljudi, živali ali okolje. Izdelek je v reciklirani embalaži. Izdelek je veganski in ni testiran na živalih.

Navodila: Dobra higiena je najpomembnejša pri preprečevanju težav z alergijami. Popršite izdelek na dlako ali površino, kjer se vaš hišni ljubljenček sprošča (na primer pasje postelje, kavč, odeja, rjuha); nato še prekrtačite dlako za bolj enakomeren nanos. Razpršite izdelek tudi v prostorih, kjer žival spi in pustite, da se posuši. Prve dni uporabljajte izdelek dvakrat na dan, nato ob izboljšanju zmanjšajte na enkrat dnevno in nato prilagodite glede na potrebe. Razpršite dobro na izpostavljene dele kože, kjer je manj dlake (trebuh, dimlje, pazduhe, ušesa, tačke) in med kožnimi gubami. Izdelek je varen za ljudi, živali in okolje.

Sestava: Voda, mikroorganizmi, naravna aroma aloe vere.

Priporočila: Pred uporabo pretresite. Ne uporabljajte v kombinaciji z drugimi izdelki. Ne zaužijte. Izogibajte se stiku z očmi. Hranite na suhem mestu med 10 °C in 35 °C, izven dosega otrok.

Pakiranje: Plastenka s pršilko 300 ml.

Dodatne informacije

Teža 0,3 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: