Akcija!

Derma gel – gel za rane

Original price was: 29,99€.Current price is: 25,49€.

Prejšnja najnižja cena: 25,49.

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Derma Gel – Gel za rane omogoča intenzivno celjenje in zaščito kože. Nudi in ohranja vlago povrhnjici z zmožnostjo čiščenja in odstranjevanja nekrotičnega tkiva. Spodbuja naravno rast dlake na prizadetem mestu in maksimalno neguje kožo ter jo ohranja gladko. Priporoča se pri negi ran, preležanin, oteklin, zmečkanin, ognojkov, pikov žuželk in ugrizov. Primeren tudi za nego kirurških ran.

Hidrogel – izotoničen – slana baza – ph nevtralen – učinek zaščitnega filma čez rano – sinergistični učinek na epitelne celice – zmanjša obseg poškodovane kože – ne mutagen – brez prepovedanih učinkovin – varen za uporabo: v času brejosti, če žival gel poliže itd.

Sestava: standardizrani polisaharidi (ekstrakti Pyrus Sorbus); Centella Asiatica (standardizirani ekstrakt); vrtni ognjič (standardizirani ekstrakt); ekstrakti žajblja, timijana, majarona in sivke; propilen glukol; hidrogenirano ricinovo olje; soda bikarbona; glicerin; alkohol; prečiščena voda (Aqua Purificata); Carbomer.

Navodila za uporabo: Dnevno očistite poškodovano območje z toplo vodo ali fiziološko razstopino. Če je potrebno, večkrat dnevno, nanesite debelo plast Derma Gel-a. Da bi preprečili širjenje poškodbe na okoliške dele kože, jih prav tako namažite z Derma Gel-om. Če je potrebno, rano namazano z Derma Gel-om pokrijte. Po 24-ih urah pustite poškodvano mesto nepokrito, da Derma Gel ustvari zaščitno bariero in ohranja mesto poškodbe vlažno. Izogibajte se uporabi izdelka na kožnih spremembah kot so npr. bradavice in glivične okužbe.
Po uporabi preverite, da je gel dobro zaprt. Izogibajte se neposrednemu kontaktu dozatorja Derma Gel-a in okuženega mesta, da preprečite možnost okužbe izdelka. Izključno za uporabo na živalih. Shranjujte na temnem in hladnem mestu. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pakiranje 100ml

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: