PLATINUM ORALCLEAN + CARE GEL ZA ZOBE

34,98

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Platinum oral care gel za zobe.

USTNA NEGA (ORALCLEAN + CARE) za pse in mačke
– Zanesljivo odstrani zobni kamen pri psih in mačkah.
– Odpravlja ustni zadah, zagotavlja svež dah.
– Pomaga pri vnetju dlesni.
– Učinkovit čistilni učinek Oral Clean+Care temelji na posebnem receptu visokokakovostnih izvlečkov semen citrusov in zeliščnih olj.
– Vse sestavine so 100% naravne in popolnoma varne za uporabo.

Najboljša kakovost se splača!
Za samo 34 centov na dan lahko s OralClean + Care odstranite zobni kamen pri srednje velikem psu. 120-milimetrska steklenička bo zadostovala za približno 100 dni ali celo več, odvisno od tega, kdaj boste lahko zmanjšali pogostnost odmerkov na povsem preventivno zdravljenje.

Sestavine:
Voda, čista eterična olja Citrusa, zeliščni izvlečki, lososovo olje, alkohol, naravno sredstvo za želiranje, rahel okus lososa.

Osnovni tretma: 2 krat dnevno
Vzdrževalni tretma: 2 -3 krat tedensko
Začetna faza zdravljenja traja običajno od 3 do 6 tednov, dokler se ne odstrani zobni kamen. Ko končate osnovni tretma, potrebuje vaš ljubljenček le eno terapijo na vsake 2 – 3 dni. S tem preprečimo ponovni nastanek zobnega kamna in se zaščitimo pred vnetjem dlesni ter trajno zaustavimo ustni zadah.
Pomembno:
30 minut pred in po uporabi živali ne smejo ne jesti ali piti! Da bi uspešno odstranili zobni kamen je nujno, da se držimo pravilnega režima zdravljenja – po možnosti aplicirati zjutraj in zvečer. Tako zobni kamen nima možnosti, da se ponovno strdi.
Nasvet: Da okrepimo učinek lahko po približno 2. tednih zdravljenja prizadeta območjapodrgnemo z gazo ali podobno krpo. Ta postopek lahko ponovite vsake 3 do 4 dni.

Poglej še ostale Platinum izdelke.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “PLATINUM ORALCLEAN + CARE GEL ZA ZOBE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja