Non stop Line oprsnica 5.0 Oranžna

59,95

Opis

Non Stop Line oprsnica je ergonomska in vsestranska kratka oprsnica, razvita za pohodništvo, sledenje in vsakodnevne aktivnosti z vašim psom.
Ni naključje, da je Non stop Line oprsnica vsa leta eden naših najbolje prodajanih pasjih oprsnic. Čeprav je bila ta oprsnica razvit za dejavnosti, kot sta pohodništvo in sledenje, se lahko uporablja tudi za canicross, bikejoring in skijoring za pse, ki na povodcu ne vlečejo močno.
Oprsnica Line 5.0 ima več pritrdilnih točk za povodec vašega psa, zaradi česar je ta zelo vsestranska. Poleg standardne pritrdilne točke na hrbtu je pod prsmi tudi pritrdilna točka za sledilno linijo. To vašemu psu omogoča prosto gibanje, ne da bi se mu vrvica zapletla okoli nog. Od velikosti 3 naprej je na sprednji strani tretja pritrdilna točka za blag nadzor proti vlečenju. Oprsnica Line 5.0 je nadgrajena različica naše originalne kratke oprsnice. Ovratnik v obliki črke Y omogoča prosto gibanje ramen in minimalno omejevanje dihanja. Line oprsnica 5.0 je nastavljiva okoli prsi. Po začetni nastavitvi je oprsnico enostavno namestiti in sleči z odpiranjem trdnih zaponk Duraflex® na vsaki strani. Preprečite drsenje prsnih trakov tako, da preprosto napeljete konec traku nazaj skozi drsnik. Odsevni detajli 3M™ poskrbijo, da bo vaš pes viden iz več zornih kotov. Vsi šivi in robovi na notranji strani oprsnice so zašiti tako, da je gladka stran obrnjena proti telesu vašega psa.
Notranja podloga se prekriva brez trdih robov, da  prepreči drgnjenje. Naše oprsnice so narejene iz trpežnega, tesno tkanega najlona in imajo oblazinjenje iz pene z zaprtimi celicami, ki preprečuje pronicanje vode. Oprsnica Line 5.0 je na izpostavljenih mestih ojačan s Hypalonom.

Velikost                      Obseg vratu                            Obseg prsnega koša
Če je pes po meritvah med eno in drugo številko priporočamo da za male in srednje pse (do velikosti št. 6) vzamete večjo, če je večji pes (številka 7 in naprej) izberite manjšo.

Dodatne informacije

Velikost

0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: