NINA OTTOSSON MULTIPUZZLE

39,75

Na voljo po naročilu

Opis

Nina Ottosson multipuzzle je interaktivna pasja igrača, ki vsebuje kar 28 razdelkov za poslastice in je naša najzahtevneša igrača do sedaj. Psi morajo, da bi prišli do priboljškov kombinirati razdelke, ki se premikajo levo – desno in vrtijo. Dog Puzzle je največji izziv s katerim boste zaposlili in zabavali psa.

Kako igrati?
Razdelke napolnite z naljubšimi priboljški vašega psa. Igračo postavite na tla in psa nadzirajte pri igri, pokažite in spodbujajte psa, da drsnike premika levo – desno in zavrti sredinsko kolo, da pride do priboljškov. Če je vaš pes z igračo pregrob si jo položite v naročje ali na stol, tako bo lahko igračo premikal le s smrčkom.

Zabava za vse pse:
Gre za napredno interaktivno igračo, primerno za pse, ki že poznajo tehniko igranja s podobnimi igračami, ne glede na starost, pasmo in velikost.

Pravila igranja:
Ker gre za zahtevno sestavljanko priporočamo, da se igrate skupaj s psom, ga spodbujate in tako krepite njegove miselne procese in fino motoriko.

Zmanjšuje neželjeno vedenje:
Igranje z interaktivnimi igračami, psihično utrudi pse in tako zmanjša neželjeno vedenje, ki je ponavadi posledica prekomerne energije.

Igrajta se skupaj in se povežita:
Multipuzzle je odličen način, da se med igro s psom povežeta.

Igrača je izdelana iz varnih materialov brez PVC, BPA in ftalatov. Igračo po uporabi enostavno očistite s toplo vodo in pred ponovno uporabo dobro posušite.
POZOR! To ni igrača za žvečenje. Pes naj bo med igro s to igračo vedno pod nadzorom.
Velikost: 37,7 x 37,7 x 4,7 cm

Dodatne informacije

Teža 0.3 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NINA OTTOSSON MULTIPUZZLE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja