Kong Wobbler

24,2531,95

Opis

Kong Wobbler je interaktivna igrača in podajalnik hrane, ki bo zagotovo pritegnil pozornost vašega psa. Ta inovativna igrača stoji pokonci, dokler je  pasja tačka ali smrček ne porine, kar sproži nihanje ali kotaljenje igrače. Med tem gibanjem pa hrana iz igrače postopoma pade ven, kar spodbudi vašega psa k aktivnemu igranju in iskanju hrane.

Kong Wobbler je odličen način za zabavo in hkrati hranjenje vašega psa. S to igračo bo vaš pes moral uporabiti svoje spretnosti in inteligenco, da bi dobil svojo nagrado – hrano. To bo zagotovilo, da bo vaš pes fizično in mentalno aktiven.

Ena od prednosti Kong wobblerja je tudi enostavno čiščenje in polnjenje. Igrača se enostavno odpre, kar omogoča hitro in enostavno čiščenje. Prav tako je enostavno napolniti igračo s hrano, kar vam omogoča, da hitro pripravite igro za vašega psa.

Kong Wobbler je izdelan iz trpežnega materiala, ki je odporen na žvečenje in praskanje. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo igrače, ki bo zdržala tudi najbolj aktivne pse.

Za vse lastnike psov, ki želijo svojemu ljubljenčku ponuditi zabavno in hkrati koristno igračo, je Kong Wobbler odlična izbira. Ta interaktivna igrača in podajalnik hrane bo zagotovo pritegnil pozornost vašega psa ter mu omogočil aktivno in zabavno igranje.

Velikost:
S: 15,2cm
L: 19cm

Dodatne informacije

Velikost

S, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kong Wobbler”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja