Kong Squiggles

8,2513,94

Opis

Kong squiggles je vrhunska mehka in raztegljiva piskajoča igrača za pse, ki bo zagotovo pritegnila pozornost vašega kosmatinca. Ta igrača je oblikovana v štirih različnih likih, ki imajo dolgo raztegljivo telo in piskač na obeh koncih.

Ena izmed ključnih lastnosti Kong squiggles igrače je njena mehkoba, kar omogoča, da je prijetna na dotik in nežna do pasjih zob. Poleg tega je igrača raztegljiva, kar pomeni, da bo vaš pes lahko užival v vlečenju, žvečenju in igranju s to igračo.

Piskač na obeh koncih igrače bo zagotovil dodatno zabavo in stimulacijo za vašega psa. Ko pes stresa igračo, se bo slišal zvok, ki bo še dodatno spodbudil igro in zabavo.

Poleg tega Kong squiggles igrače vsebujejo minimalno polnila, kar je pomembno za varnost vašega psa. Ne samo, da je igrača varna za igro, ampak tudi trajna in odporna na močno žvečenje.

Ne glede na velikost vašega psa, bo Kong squiggles igrača zagotovila dolge ure zabave in aktivnosti. Privoščite svojemu kosmatincu to vrhunsko igračo, ki bo zadovoljila vse njegove potrebe po igri, žvečenju in zabavi.

– raztegljiva igrača za maksimalno zabavo
– piskač na obeh koncih igrače, povečajo zanimanje za igračo
– dolgo opletajoče telo zadovolji naravne nagone po stresanju plena
– minimalno polnilo za manj nereda

Velikost:

S: 23cm x 7cm
L: 40,5cm x 7cm

Barva in model, ki ga prejmete je naključno izbran.

 

Dodatne informacije

Velikost

S, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Kong Squiggles”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja