Canina bio insect shocker

14,20

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Canina Bio Insect Shocker – Prvo učinkovito biološko naravno sredstvo (sprej za okolico živali) za domače živali proti parazitom, njihovim ličinkam in jajčecem. Mrčes kot so bolhe, uši in klopi uniči že v nekaj urah.

–  PETVITAL Bio Insect Shocker ne škodi živalim,  ker je popolnoma neškodljiv tudi ob stalni uporabi
– ne pušča madežev

Sestavine: PETVITAL* Bio Insect Shocker je iz naravnih surovin kot so KOKOSOVO OLJE, KOKOSOVI ESTRI, REPIČNO OLJE, OLJE JOJOBE IN ETERIČNA OLJA.

Delovanje: Raztopina z učinkovinami pride v stik z mrčesom in ima dvojno delovanje:

1. Učinkovina prodre v mrčes skozi njegove dihalne odprtine in že v najkrajšem času izpodrine vodo (dehidracija) ter povzroči njihovo popolno izsušitev.

2. Obenem razgrajuje ogljikove člene hitina (oklep insektov), kar omogoči: povečanje efekta izsušitve in popoln razpad oklepa insektov.

Delovanje: (na jajčeca in ličinke) Podobno kot zgoraj, čeprav jajčeca in ličinke še nimajo hitina, učinkuje na beljakovine oz. ovojnice, da hidralizirajo in jim tako prepreči nadaljni razvoj (preobrazbo), da odmrejo.

Uporaba: Površine, kjer se lahko zadržuje mrčes, dobro poškropite iz razdalje cca. 30cm še posebno ležišča in mesta, kjer se živali zadržujejo.

Pakiranje: 250 ml

Dodatne informacije

Teža 0,25 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Canina bio insect shocker”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja