Back on track ščitnik za prednjo tačko

25,00

Opis

Back on track ščitnik za prednjo tačko opornica oz. mehki ščitnik za tačko.

– Lajša vnetja
– Preprečuje poškodbe
– Daje toploto

Učinek: Back on Track je ime za naš edinstven asortiman tekstilnih izdelkov za lajšanje bolečin. Razvili so se iz kombinacije stare kitajske modrosti, modernih znanstvenih odkritij in inovativne metode izdelave tekstila. Rezultat je tkanina iz poliestra/polipropilena, ki ima v vlakna vtopljen prah keramike. Keramični delci vračajo telesu naravno toploto, kar pomaga lajšati vnetja, zmanjšuje bolečine v mišicah in povečuje prekrvavitev.

Uporaba: Back on Track opornica za tačko in ostali back on track proizvodi za pse se lahko uporabljajo za ogrevanje mišic vašega psa pred vadbo, s čimer se zmanjša možnost preobremenjenosti ali poškodb.

Najpomembneje pa je, da so proizvodi Back on Track, zaradi dvojne sposobnosti preprečevanja poškodb in lajšanja ter pospeševanja procesa okrevanja pri že prisotnih poškodbah, resnično edinstveni. Glavni cilj teh proizvodov je prispevati k dobremu počutju in zdravju vašega psa na najlažji, najbolj udoben in prijeten način.

Back on Track mehki ščitnik za tačko lahko uporabite za ogrevanje sklepov pred telesno aktivnostjo ali kot pomoč pri okrevanju po poškodbi.

Velikosti (obseg x višina v cm):
S = 14×11
M = 15×12
L=  18×14

Obseg ščitnika naj bo enak ali večji kot je obseg tačke.

Za maksimalno učinkovitost priporočamo, da ščitnik kombinirate z Back on track šipkovim prahom.

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

S, M, L

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Back on track ščitnik za prednjo tačko”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja