Popusti & Ugodnosti

Vsi popusti se med seboj izključujejo, kar pomeni da ne morete naenkrat koristiti več kot enega popusta.

Ugodnost za naše kupce

Ko znesek vašega naročila preseže 50€, vas v košarici čaka presenečenje. Izberete si lahko izdelek, ki ga želite prejeti brezplačno, skupaj z vašim naročilom. Večji kot je znesek naročila, boljša so darila 😉

Promocijski Kuponi

Promocijski kuponi vsebujejo kodo kupona, ki jo vnesete ob zaključku naročila v posebej za to namenjeno polje. Vaš popust se obračuna na koncu naročila in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste v tem primeru upravičeni če vaše naročilo z upoštevanjem popusta presega znesek 35€. Nekateri kuponi so omejeni na določeno skupino izdelkov, takrat se popust upošteva samo pri izdelkih iz te skupine. Če boste želeli kupon uporabiti za izdelek, ki ni iz določene skupine, Vas bo sistem na to opozoril.

Kuponi za Popust

Vsi ki ste prejeli kupone za popust z zaporedno številko, lahko te kupone koristite tako, da ob izvedbi naročila v opombe vpišete “Kupon za popust št. XY”. Popust se obračuna naknadno in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste v tem primeru upravičeni, če znesek nakupa z upoštevanjem popusta presega 35€.

Akcijski Popusti

Akcijski popusti so popusti z omejenim časom trajanja na točno določene izdelke. Popust se obračuna sproti in ne zajema stroškov pošiljanja. Do brezplačne poštnine ste v tem primeru upravičeni, če znesek nakupa z upoštevanjem popusta presega 35€.