Sodapup Waiting dogs

18,10

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Sodapup waiting dogs posoda za počasno hranjenje.

Razmišljate o  boljšem obogatitvenem okolju vašega psa? Etray waiting dogs spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje, vam daje mir, vašemu psu pa miren želodec. Posoda waiting dogs združuje prednosti podstavkov za lizanje s prednostmi skled za počasno hranjenje.

OBOGATITEV: Posoda waiting dogs spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popolna za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.
PREDNOSTI: Posoda je popolna za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem naredili nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih predelih tega dizajna. Globina posode je idealna za serviranje surovih obrokov. Etray lahko uporabite za prigrizke ali za obroke. Zasnova waiting dogs ima različne višine in globine, ki posnemajo bolj naravne pogoje prehranjevanja in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vašega psa po iskanju hrane. Idealno za pse s krajšimi gobci, ki imajo težave z globljimi počasnimi posodami za hranjenje. Zasnova etray je zasnovana s plitkimi predeli, ki jih lahko dosežejo tudi psi, ki jim ostale globoke posode predstavljajo ovire in frustracije.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba etrayja pomaga vašega psa zabavati, zmanjša ločitveno tesnobo, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom,

PREDLOGI ZA ZDRAVLJENJE Arašidovo maslo, mokra hrana, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več.
OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Med uporabo te posode za obogatitev nadzorujte svojega ljubljenčka. Če se posoda oškoduje, jo takoj odstranite.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode etray. Če se etray poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Velikost: 20x20cm

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sodapup Waiting dogs”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja