Sodapup Mandala

18,09

Na voljo po naročilu

Opis

Sodapup Mandala posoda za počasno hranjenje.

Mandala etray spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje, vam daje mir, vašemu psu pa miren trebuh. Mandala etray združuje prednosti podlog za lizanje s prednostmi skled za počasno podajanje. Om…..
OBOGATITEV: Mandala etray spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popoln za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

Raziskave kažejo, da je večina  skled za počasno hranjenje neučinkovitih pri upočasnjevanju prehranjevanja vašega psa. Honeycomb eBowl je zasnovan tako, da poveča izziv za vašega psa.

Mandala je popolna za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem povzročila nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih komorah dizajna. Globina Mandale je idealna za serviranje surovih obrokov. Mandala se lahko uporablja za prigrizke ali za obroke. Zasnova Mandala ima različne višine in globine, ki posnemajo bolj naravne prehranjevalne pogoje in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane. Idealno za pse s kratkim gobcem, ki imajo težave z globljimi počasnimi posodami za hranjenje.

Mandala je zasnovana za plitvo počasno podajanje, tako da omogoča počasnejše prehranjevanje, ne da bi bila za nekatere pasme nemogoča za uporabo.
Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Mandala etray pomaga vašemu psu zabavati, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom,
PREDLOGI ZA SERVIRANJE: Arašidovo maslo, mokra hrana za pse, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški, navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več. 

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eBowl. Če se eBowl poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Velikost: 20x20cm

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sodapup Mandala”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja