Sanadog račji burger z marelico in algami vedro 1kg

28,00

Ni na zalogi

Opis

SANADOG račji burgerji z algami in marelicami so prava poslastica za vašega psa, narejena iz čistega, visokokakovostnega račjega mesa in zdravih super živil. Izdelani so v naši lastni tovarni brez dodatkov, kot so koruza, pšenica, soja, barvila, konzervansi, mesna moka ali druga polnila in so nežno sušeni na zraku. Naša tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletja starih tehnik konzerviranja mesa.

Skrbno izbrano račje meso izvira lokalno in je 100% sledljivo. Zahvaljujoč našemu nežnemu proizvodnemu procesu so hranila, ki jih vsebuje račje meso, ohranjena in pomagajo vašemu psu ostati zdrav.

SANADOG račji burgerji z algami in marelicami so več kot le običajni priboljška za pse. So rezultat našega stalnega prizadevanja za zagotavljanje najboljše prehrane za vašega najboljšega prijatelja. Vsak burger je oblikovan z mislijo na zdravje in dobro počutje vašega psa.

Burgerji so obogateni z algami, ki so znane po svojih številnih koristih na zdravje. Alge so odličen vir mineralov, vitaminov in antioksidantov, ki pomagajo krepiti imunski sistem vašega psa. Prav tako vsebujejo omega-3 maščobne kisline, ki podpirajo zdravo kožo in dlako.

Marelice v burgerjih dodajo sladko noto, ki jo psi obožujejo, hkrati pa so bogate z vitamini A in C, ki podpirajo zdravje oči in imunski sistem. Marelice so tudi odličen vir vlaknin, ki pomagajo pri prebavi.

SANADOG račji burgerji z algami in marelicami so oblikovani tako, da so enostavni za uživanje in prebavo, kar pomeni, da vaš pes lahko uživa v vseh teh neverjetnih okusih in hranilih brez težav.

Sestava: 90% raca, 4% marelica, 2% alge, 4% naravni rastlinski glicerin. Dopolnilna hrana za pse. 

Analiza sestavin: Beljakovine 38%, Surove maščobe 18%, Vlaga 8%, Surovi pepel 8%, Surove vlaknine 2%
Pakiranje: 1kg

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: