Sanadog fileji puran & sladki krompir vedro 500g

14,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

SANADOG fileji puran & sladki krompir so prava poslastica za vašega psa, saj so izdelani iz čistega, kakovostnega puranjega mesa in zdravih super živil. Proizvajamo jih v lastni tovarni brez dodatkov, kot so koruza, pšenica, soja, barvila, konzervansi, mesna moka ali druga polnila, in jih nežno sušimo na zraku. Naša tehnologija sušenja na zraku je sodobna interpretacija stoletja starih tehnik konzerviranja mesa. Skrbno izbrano puranje meso je lokalnega izvora in je 100% sledljivo. Zaradi našega nežnega proizvodnega procesa so hranila, ki jih vsebuje puranje meso, ohranjena in pomagajo vašemu psu ostati zdrav in vitalen.

SANADOG fileji puran in sladki krompir so več kot le priboljšek za vašega psa. So zdrava in okusna alternativa običajnim pasjim prigrizkom, ki ponuja vrhunsko kakovost in prehransko vrednost. Vsak kos je narejen z ljubeznijo in skrbnostjo, da vašemu psu zagotovi najboljše. Ne samo, da so ti fileji okusni, so tudi polni beljakovin, vitaminov in mineralov, ki jih vaš pes potrebuje za zdravje in dobro počutje.

Vsak SANADOG puranji file in sladki krompir je izdelan z mislijo na zdravje in srečo vašega psa. Ne vsebujejo ničesar, kar bi lahko škodilo vašemu ljubljenčku, zato lahko brez skrbi uživate v miru, vedoč, da vašemu psu dajete samo najboljše. Ne glede na to, ali imate mladička, odraslega psa ali starejšega psa, bodo ti fileji prava poslastica za vse.

SANADOG puranovi fileji in sladki krompir so idealni za trening, kot nagrada ali preprosto kot zdrava poslastica med obroki.

Sestava: 90 % puran, 4 % sladki krompir, 4 % granatno jabolko, 2 % naravni rastlinski glicerin. Dopolnilna hrana za pse.

Analiza sestavin: Beljakovine 36%, Surove maščobe 16%, Vlaga 8%, Surovi pepel 6%, Surove vlaknine 2%

Pakiranje: 500g

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: