Pet-Joy Doggy Snuggle svetlo siva

136,00

Opis

Ali ste že kdaj opazovali, kako vaš kosmati prijatelj uživa v svoji postelji? Pet-Joy Doggy Snuggle svetlo siva postelja bo poskrbela, da bo vaš ljubljenček spal udobno in srečno! Ta postelja je bila zasnovana posebej za lastnike psov, ki želijo svojim kosmatincem zagotoviti najboljše udobje. Doggy snuggle postelja je kompaktna, vendar z mehko notranjostjo, ki bo vašemu psu nudila udobje in toplino, ki si jo zasluži. Ne glede na to, ali ima vaš kuža radi mehko blazino ali raje tršo površino, bo ta postelja zagotovila pravo mero udobja.

Poleg tega je Doggy snuggle zelena postelja prevlečena s teflonsko zaščito, kar pomeni, da je vodoodbojna in enostavna za vzdrževanje. Nič več se ne boste morali ukvarjati s težavnim čiščenjem madežev ali neprijetnim vonjem. Preprosto slecite prevleko in jo operite ter postelja bo spet kot nova!

Vemo, da je zdravje vašega psa na prvem mestu, zato smo poskrbeli tudi za to. Doggy snuggle postelja nudi zaščito proti alergijam in pršicam, kar je še posebej pomembno za pse z občutljivo kožo ali dihalnimi težavami. Tako se lahko sprostite in veste, da vaš kosmati prijatelj spi v postelji, ki je zanj varna in zdrava.

Ne čakajte več! Razvajajte svojega psa s Pet Joy Doggy snuggle pasjo posteljo in mu zagotovite najboljše udobje, ki si ga zasluži. Vaš kuža vam bo hvaležen za toplino, udobje in varnost, ki jih bo našel v tej postelji.

Pet Joy Doggy Snuggle svetlo sivapostelja :

 

Naše visokokakovostne vodoodpornepostelje za pse z močno površinsko prevleko, ki so zasnovane tako, da ohranjajo vašo posteljo za pse čisto,  svetlo in brez madežev. Poleg tega je ta izdelek odporen na praske.
1) Madeže je enostavno odstraniti: postelja je predhodno obdelana z močnim premazom. Zaradi posebne tehnologije odstranjevanja madežev jih lahko odstranite z vlažno krpo.
2) Vodoodbojna tkanina: Blazina je vodoodbojna, odporna na veter in diha.
3) Zaščitna plast pred vlago in alergeni: Za zaščito pred pršicami, draženjem kože in vlago.
4) Hipoalergeno: Zagotavlja površino brez alergij, na kateri lahko vaš pes spi in počiva.
5) Zračnost: zračna plast ohranja polnilo v vzmetnici suho in omogoča, da telesna vlaga izhlapi.

Posteljo lahko enostavno slečete in operete na 30°C.

 

Dodatne informacije

Velikost

100X80X25cm

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: