Non stop freemotion oprsnica 5.0

96,95

Opis

Freemotion non-stop oprsnica 5.0 je nadgrajena oprsnica našega najbolj priljubljenega Freemotion modela  za vleko. Je idealna oprsnica za tiste, ki se želijo s svojim psom ukvarjati z različnimi disciplinami. Razvita je v sodelovanju z tekmovalci, ki tekmujejo na mednarodni ravni. Oprsnica je tako zelo dobro zastopana in preizkušena na tekmovanjih. To oprsnico uporablja kar nekaj najboljših tekmovalcev, ki so z njo osvojili že veliko medalj na svetovnih prvenstvih.

Freemotion 5.0  non-stop oprsnica za vleko  je prilagojena pasji anatomiji, da izboljša učinkovitost:
– omogoča sproščeno dihanje
– pravilne točke vleke
– primerna za vse pasme psov

Oprsnica Freemotion 5.0 je nastavljiva pasja oprsnica z ergonomsko obliko. Dobra vlečna oprsnica je bistvenega pomena za udobje, zmogljivost in preprečevanje poškodb vašega psa. Z namenom razvoja oprsnice, ki bi izkoristila potencial  psa, smo leta 2006 začeli šivati prvi prototip oprsnice Freemotion. Razvoj izdelka je od takrat neprekinjen.

Ta nadgrajena različica oprsnice  Freemotion je rezultat dolgoletnih izkušenj in testiranj. Klasična sprednja stran v obliki črke Y omogoča prosto gibanje ramen in minimalno dihanje. Oprsnica Freemotion 5.0 ima oblazinjeno odprtino za vrat za optimalno stabilnost in podporo. Oprsnica je posebej zasnovana za dejavnosti z visoko vlečno točko, kot so tek, kolesarjenje ali smučanje. Vlečna sila je enakomerno porazdeljena po telesu vašega psa brez pritiska na njegovo hrbtenico. Ko se naslonite na pas, je moč vsakega koraka izkoriščena do maksimuma, kar spremeni skupni tek v popolnoma novo izkušnjo za vas in vašega psa.

Čeprav so prejšnji modeli lahko zdržali že desetletje, smo izboljšali materiale, uporabljene za oprsnico Freemotion 5.0. Vse tkanine so skrbno izbrane tako, da so trpežne in udobne. Notranja podloga je nežna do dlake vašega psa. Ni trdih robov in vsak šiv ima gladko stran proti telesu vašega psa, da prepreči drgnjenje.

Odsevni 3M™ poskrbi, da je vaš pes viden v temnih ali oblačnih dneh. Oprsnica Freemotion 5.0 je opremljena z odsevno zanko*, ki vam omogoča, da vidite, kako se vaš pes premika, tudi v temi. Na to zanko lahko pritrdite varnostno luč (ni priložena) za dodatno vidljivost. Oprsnica Freemotion 5.0 je na voljo v številnih velikostih in je nastavljiva tako, da ustreza večini psov.

*Povodec ne sme biti neposredno pritrjen na odsevno zanko. To ne bo držalo psa in lahko povzroči okvaro izdelka.

Velikosti :

4: odprtina za vrat 41cm, primerno za npr. psa pasme border coolie teže 16kg,
5: odprtina za vrat 46cm, primerno za npr. psa pasme avstralski ovčar teže 20kg
6: odprtina za vrat 50cm, primerno za npr. psa pasme madžarska vižla teže 25kg

Dodatne informacije

Teža Ni na voljo
Velikost

3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: