KB Barf Mix Fazan 1kg❄️

7,16

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Fazan surova hrana za pse

Dopolnilna krmna mešanica vsebuje izključno fazana kot vir beljakovin. Mix vsebuje celotno žival, brez glave in perja.

Z zadostnimi variacijami med različnimi okusi KB MIX, zlahka sestavimo uravnoteženo prehrano za našega hišnega ljubljenčka.

Obrok vsebuje samo naravne sestavine brez umetnih dodatkov. Za uravnoteženo prehrano so potrebne variacije med večimi viri beljakovin. Lahko vsebuje (dele) jeklenih in svinčenih nabojev!

Sestavine: 100 % fazan; telo z organi. Brez perja in filejev.

Razmerja: Meso: 64%, kosti: 14%, organi: 22%, dodatno: 0%

Analitske sestavine: 58 % vlage, 19 % beljakovin, 11 % maščob, 0,6 % vlaknin, 4,8 % pepela, 1,22 % kalcija, 0,56 % fosforja, Ca:P : 2,18, Energija: 178 kcal/100 gr.

Odrasli psi naj v povprečju dnevno zaužijejo 20-30 g na kg telesne teže. Mladiči in doječe psice pa 40-60 g na kg telesne teže na dan. Mačke lahko v povprečju dnevno dobijo 30-40 g na kg telesne teže. To je povprečje, saj nimajo vsi psi in mačke enakih energijskih potreb. Zato je pomembno, da opazujete stanje svoje živali.

Izdelek hranite v zamrzovalniku pri -18 °C. Če je izdelek v stiku z zrakom, se lahko počasi izsuši, kar zmanjša njegovo hranilno vrednost. Odmrznite ga v nepredušni posodi v hladilniku, da ne bo prišel v stik z vašo hrano. Izdelka v hladilniku ne shranjujte dlje kot dva dni. Odvečno količino razdelite in jo položite nazaj v zamrzovalnik, preden se izdelek dokončno odtali.

 KB RAW ima široko paleto izdelkov za surovo prehrano mačk in psov. Osrednja tema ponudbe KB RAW izdelkov je transparentnost, kar pomeni odprtost glede vseh sestavin, ki se uporabljajo v naših izdelkih. Tako natančno veste, kateri viri se uporabljajo in v kakšnem deležu in s tem veste točno kaj hranite vašemu kosmatincu. Ker želimo za pse in mačke le najboljše, uporabljamo izključno sestavine izjemne kakovosti, ki jih skrbno nadzorujemo.

Pakiranje: 1kg

Dodatne informacije

Teža 1 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: