Hurtta mudventure dežni plašček PEACOCK

88,90119,90

Opis

Hurtta mudventure dežni plašček turkizen

Kdo pravi, da pes ne more nositi dežnika? Mudventure Overall ECO ne samo, da pravi, da zmorete, ampak tudi njegova lahka, a trpežna, vremensko odporna tkanina in popolnoma lepljeni šivi to dokazujejo. Dolgodlaki štirinorožni prijatelji ga lahko nosijo kot samostojen kos, za vse ostale pa je zasnovankot zaščitna plast na vrhu mehkega in toplega Midlayer Overall – a za dodatno toploto. Vaš pes bo našel ravno pravo raven toplote in udobja, ne glede na to, ali je to milejši dan sredi sezone ali hladen in deževen zimski dan.

OKOLJU PRIJAZEN

Poleg tega se ob nakupu lahko počutite dobro, saj je Mudventure Overall ECO izdelan iz okolju prijaznega 100 % recikliranega blaga.

DOBRO NASTAVLJIV

Pametna oblika plaščka s polzadrgo omogoča hitro in enostavno oblačenje in odstranjevanje, kar boste cenili tako vi kot vaš pes. Mudventure Overall ECO ima tudi neverjetno prilagodljivost. Priročne elastične vrvice vam omogočajo natančno nastavitev dolžine hrbta, dolžine nog, pasu, prsnega koša in vratu, da bi našli popolno prileganje vašemu psu. Hlačnice imajo celo čvrste zaskočne zaponke, za tiste pse, ki potrebujejo zožane hlačnice. Še en poudarek je ovratnica Rainstopper , ki zadržuje vlago zunaj vratu vašega psa. Za še večjo zaščito v mokrem vremenu ima Mudventure Overall ECO široko zaščito, zaradi katere sta zadrga in šiv odporna na vremenske vplive. Na vrhu je odprtina, za pripenjanje povodca na oprsnico, ki pa jo je možno tudi zapreti in tako preprečiti dostop vlage pod plašček.

Mudventure plašček tudi pomaga preprečiti dostop blata in peska do dlake vašega psa, kar pomeni manj blata in peska v preprogi vaše dnevne sobe. Po tem ste pripravljeni za na pot, obalo ali celo monsunsko sezono. In ne pozabite na velike, svetleče odsevne dizajnerske potiske na obeh straneh, ki zagotavljajo dodatno varnost med tistimi zgodnjimi jutranjimi in poznimi večernimi sprehodi v prometnih mestnih območjih.

Velikost določite tako, da izmerite dolžino hrbta vašega psa, ko stoji na ravno podlagi in sicer OD LOPATIC do korena repa.
zlati prinašalec

Dodatne informacije

Velikost

25S, 30S, 30M, 35S, 35M, 40M, 45M, 50M, 55M, 60M, 65M

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: