Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom

6,39

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom.
Repelent na ovratnici. Je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za MAČKE in mlade muce.

Vsebina: 1 ovratnica dolžine 35 cm Učinkovitost: takojšni učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 13g/100g, ki ščiti vašo mačko/vašega mačka 4 mesece.

Uporaba: Namestite ovratnico okoli vratu mačke in odrežite ostanek. Po uporabi si umijte roke. Lahko se uporabi na mačkah starejših od 3 mesecev.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom.
Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Nasvet: Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali, ostale se zadržujejo v prostoru. Zaščitite tudi prostor z razpršilom Biospotix INDOOR. Za daljšo in še bolj učinkovito zaščito priporočamo souporabo Biospotix pipet za muce in/ali Biospotix razpršila za mačke.
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH!

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja