Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom

6,39

Na voljo po naročilu

Opis

Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom.
Repelent na ovratnici. Je naravno in učinkovito sredstvo s takojšnjim delovanjem proti bolham in njihovim ličinkam ter klopom za MAČKE in mlade muce.

Vsebina: 1 ovratnica dolžine 35 cm Učinkovitost: takojšni učinek z naravnimi sredstvi – vsebuje aktivno snov geraniol 13g/100g, ki ščiti vašo mačko/vašega mačka 4 mesece.

Uporaba: Namestite ovratnico okoli vratu mačke in odrežite ostanek. Po uporabi si umijte roke. Lahko se uporabi na mačkah starejših od 3 mesecev.

Obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Prva pomoč: Stik s kožo: sperite kožo z vodo in milom.
Skladiščenje: Skladiščiti na sobni temperaturi, izogibajte se pregrevanju preko 50°C. Hraniti ločeno od hrane, pijače in krmil.
Odstranjevanje: Izdelek in embalažo lahko oddate skupaj z gospodinjskimi odpadki. Repelent uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite etiketo in podatke o proizvodu.

Nasvet: Le 5% bolh se dejansko nahaja na živali, ostale se zadržujejo v prostoru. Zaščitite tudi prostor z razpršilom Biospotix INDOOR. Za daljšo in še bolj učinkovito zaščito priporočamo souporabo Biospotix pipet za muce in/ali Biospotix razpršila za mačke.
Cruelty Free – IZDELEK NI TESTIRAN NA ŽIVALIH!

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Biospotix ovratnica za mačke proti bolham in klopom”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja