Acme Alpha pasja piščalka 211.5

15,56

Opis

Acme Alpha piščalka za pse.

Razvoj te piščalke je potekal kar 4 leta, da bi razvili neprekosljivo piščalko za pse. Patentirane zvočne komore nudijo učinkovitejšo uporabo zraka.
To pomeni zvok, ki vam omogoča boljše vodenje in bolj odzivnega psa, blizu in na daljavo. Ta povsem nova zasnova omogoča enostaven vpih in vam zaradi tega daje največjo prilagodljivost pri spreminjanju dihanja, slogu žvižganja in izbire ukazov. Udoben oprijem nudi mehkobo v ustih in popolno rokovanje v vseh pogojih. Na poljih in hribih, na plaži, v vašem lokalnem parku ali doma vam bo ta nova serija zagotovila, da boste brez težav vodili svojega psa.

 

Acme Alpha je najučinkovitejša piščal, ki je bila kdaj izdelana. Njene ustvarjene frekvence so zdaj koncentrirane v pasjem srednjem oktavnem slušnem območju, kar psu omogoča, da sliši bolj jasno. Njena sodobna zasnova vključuje nov udoben oprijem v roki in ustih. Vanjo morate le vdihniti, da dobite kakovosten zvok, ki vam omogoča, da oddajate tako tihe ukaze, da so skoraj neslišni za ljudi – kot nalašč za pse, ki delajo blizu. ALPHA je enostavnejša za uporabo in proizvaja veliko več različnih žvižgajočih zvokov in stilov, tako da lahko lastniki učinkovito komunicirajo s svojim psom in tako pomagajo ohranjati nadzor.

Glavne značilnosti Acme Alpha piščalke za pse
Izboljšano delovanje in nadzor vaših ukazov.
– Comfort Grip zagotavlja stabilnost v roki v vseh vremenskih razmerah.
– Lažje pihanje zaradi zmanjšanja izgube zraka, kar omogoča tišji zvok in bolj odzivne ukaze.
– Izdelano v Združenem kraljestvu z uporabo tehnološko najnaprednejših materialov in proizvodnih metod za ustvarjanje vodilnega izdelka na svetu.

Acme ALPHA omogoča delo na še večjih razdaljah ima 17% večji doseg od klasične pasje piščalke.
Frekvence, ki jih ustvari ALPHA, so koncentrirane v pasjem srednjem oktavnem slušnem območju, kar psu omogoča , da jasneje sliši.
ALPHA je 8 % glasnejša z ostrim zvokom, zaradi česar jo pes še lažje interpretira v različnih nastavitvah.

Dodatne informacije

Barva

črno oranžna, turkizna, viola, črna

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Acme Alpha pasja piščalka 211.5”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja