Wolf’s menu račji vratovi❄️

5,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Ecoclavis je proizvajalec naravne, surove hrane za hišne ljubljenčke iz Belgije, z visoko postavljenimi standardi kakovosti in v sozvočju z naravo. Surovine pridobivajo lokalno, iz živalim prijazne reje in trajnostno naravnano z zavedanjem pomembnosti ohranjanja narave. Pomembno besedo ima vselej stroka, ki neposredno vstopa s formulacijo vsakega obroka, ki ga proizvedejo.

MESNATE ŽVEČLJIVKE Wolf‘s menu

 • monoproteinsko
 • naravne zobne ščetke
 • popestritev obrokov psov, mačk in dihurjev
 • naravno, brez konzervansov, brez barvil, brez ojačevalcev okusa

   

  SESTAVA: račji vratovi 100%.

  ANALITSKE SESTAVINE: surovebeljakovine 17,9%, surove maščobe 5,6%, surovi pepel 5,1%, surove vlaknine 0,1%, vsebnost vlage 70,3%.

  Vsebino izdelka uporabimo kot sestavino pri oblikovanju popolnega surovega obroka. Žival morate vedno nadzirati pri žvečenju. Priporočamo, da žvečljivko odmrznete, preden jo ponudite. Žvečljivke ne zamrzujte ponovno! Po odtajanju shranjujte v hladilniku do 24 ur. Vedno mora biti na voljo sveža pitna voda. Nikoli ne spreminjajte hrane naenkrat, temveč postopoma povečujte odmerek nove hrane. Samo za uporabo kot hrana za hišne živali. Hraniti ločeno od živil. Po ravnanju s tem izdelkom umiti roke ter očistiti orodje, pripomočke in površine.

Pakiranje: 500g

Dodatne informacije

Teža 0,5 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wolf’s menu račji vratovi❄️”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja