Sodapup The Wave posoda

22,50

Na voljo po naročilu

Opis

Sodapup The Wave posoda za počasno hranjenje

Raziskave kažejo, da je večina  skled za počasno hranjenje neučinkovitih pri upočasnjevanju prehranjevanja vašega psa. Wave eBowl je zasnovan tako, da poveča izziv za vašega psa.

Segmentirana zasnova posode Wave eBowl je težja od drugih skled za počasno podajanje in spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje. Ta oblika ima tudi segmente različnih velikosti, ki vam omogočajo, da v različne razdelke postavite različne vrste hrane.

OBOGATITEV: Wave eBowl spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popoln za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

PREDNOSTI Wave eBowl je kot nalašč za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem naredili nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih razdelkih dizajna. Globina Wave eBowl je idealna za serviranje surovih obrokov. Zasnova Wave eBowl ima različne višine in globine ter velikosti odprtin, ki posnemajo bolj naravne pogoje prehranjevanja in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane.

Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Wave eBowl pomaga zabavati vašega psa, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom.

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eBowl. Če se eBowl poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Vzdrževanje:  Posodo lahko perete v pomivalnem stroju, v zgornji košari ali ročno s toplo vodo.
Posoda je varna za uporabo tudi v mikrovalovki in zamrzovalniku.

Velikost: 20x20cm

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: