Sodapup Mandala

18,09

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Sodapup Mandala posoda za počasno hranjenje.

Mandala etray spodbuja zdravo počasnejše prehranjevanje, vam daje mir, vašemu psu pa miren trebuh. Mandala etray združuje prednosti podlog za lizanje s prednostmi skled za počasno podajanje. Om…..
OBOGATITEV: Mandala etray spodbuja počasnejše prehranjevanje in izboljša prebavo. Popoln za pse vseh velikosti, vključno z mladiči.

Raziskave kažejo, da je večina  skled za počasno hranjenje neučinkovitih pri upočasnjevanju prehranjevanja vašega psa. Honeycomb eBowl je zasnovan tako, da poveča izziv za vašega psa.

Mandala je popolna za serviranje mokre in suhe hrane skupaj, ne da bi pri tem povzročila nered. Živila lahko kombinirate skupaj ali jih ločite v posameznih komorah dizajna. Globina Mandale je idealna za serviranje surovih obrokov. Mandala se lahko uporablja za prigrizke ali za obroke. Zasnova Mandala ima različne višine in globine, ki posnemajo bolj naravne prehranjevalne pogoje in na preizkušnjo postavljajo naravne nagone vaših psov po iskanju hrane. Idealno za pse s kratkim gobcem, ki imajo težave z globljimi počasnimi posodami za hranjenje.

Mandala je zasnovana za plitvo počasno podajanje, tako da omogoča počasnejše prehranjevanje, ne da bi bila za nekatere pasme nemogoča za uporabo.
Počasnejše prehranjevanje ima naslednje prednosti: pomirja vašega psa, lahko pomaga preprečiti napenjanje, izboljša prebavo, boljše zdravje črevesja, majhni obroki trajajo dlje. Poleg tega lahko uporaba Mandala etray pomaga vašemu psu zabavati, zmanjša tesnobo zaradi ločitve, zmanjša dolgočasje in neželeno vedenje, povezano z dolgčasom,
PREDLOGI ZA SERVIRANJE: Arašidovo maslo, mokra hrana za pse, kremni sir, jogurt (navadni), bučni pire, zdrobljeni priboljški, navlaženi z vodo, surova prehrana in še veliko več. 

OPOZORILO: To ni igrača za žvečenje. Nadzirajte svojega ljubljenčka med uporabo te obogatitvene posode eBowl. Če se eBowl poškoduje, jo takoj odstranite s hišnega ljubljenčka.

Velikost: 20x20cm

 

 

 

Dodatne informacije

Teža 0,2 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: