Petstages praskalnik Snuggle&rest

30,05

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Praskalnik Petstages snuggle & rest bo zagotovo najljubši praskalnik in počivalnik vaše mačke. Ta robustna in mehka platforma za praskanje je izdelana iz kartona z visoko gostoto, ki je izdelana tako, da zdrži več ur praskanja. Praskalnik v obliki sklede je odličen za preusmeritev uničujočega vedenja stran od vašega pohištva. Praskalnik je hkrati opremljen z mačjo meto, da vašo mačko pritegne in umiri, preden se zvije za prijetni dremež. Zdrži tudi velike in težke mačke.

2 v 1:
– izdelan iz trdega valovitega kartona, ki zagotavlja varno podlago za počitek mačke in brušenje krempljev. Zaradi premišljene oblike sklede se bo vaš mačji prijatelj hitro zvil in zaspal.

Spodbuja pozitivne navade praskanja:
– izredno debel valovit karton je narejen tako, da posnema občutek pravega lubja in odvrne pozornost mačke od vašega pohištva.

Ohranja zdrave kremplje:
– karton z visoko gostoto se uporablja za izdelavo trpežnega praskalnika, ki lahko zdrži ure praskanja, hkrati pa ohranja kremplje zdrave.

Vključena mačja meta:
– mačja meta poskrbi, da radovedne muce ostanejo zainteresirane za praskalnik, tiste bolj sramežljive pa se hitreje ojunačijo in postanejo za praskanje bolj zavzete

Varnost je na prvem mestu:
– nobena igrača ni neuničljiva. Če je poškodovana jo zamenjajte.

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Petstages praskalnik Snuggle&rest”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja