Pantaya kapljice za oči in ušesa

15,90

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Pantaya kapljice za oči in ušesa
Za pse in mačke

Nano koloidno srebro (čistost 99,99 %), 25 PPM
50 ml

Kapljice z nano koloidnim srebrom se lahko uporablja pri vnetih in pordelih očeh, vnetih ušesih, težavah z glivicami v ušesih ter tudi za redno čiščenje ušes.

Koloidno srebro ima naravne antibakterijske, protiglivične, protivirusne in protivnetne lastnosti. Pantaya kapljice za oči in ušesa za pse in mačke z nano koloidnim srebrom so prava izbira za podporo zdravju naših ljubljenčkov.

Kapljice z nano koloidnim srebrom se lahko uporablja pri vnetih in pordelih očeh, vnetih ušesih, težavah z glivicami v ušesih ter tudi za redno čiščenje ušes.

Koloidno srebro je raztopina drobnih delcev srebra, suspendiranih v tekoči osnovi.

Srebro se zaradi svojih naravnih antibakterijskihprotiglivičnihprotivirusnih in protivnetnih lastnosti, že več kot 100 let uporablja za zdravljenje različnih obolenj.

V preteklih 20ih letih je bilo narejenih veliko znanstvenih raziskav, ki dodatno potrjujejo njegovo učinkovitost. V času, ko se planet sooča s superbakterijami, pa glede na že obstoječe raziskave, nano koloidno srebro ponuja učinkovito naravno rešitev.

Nano srebro  ima, v stiku z bakterijami in glivami, negativen vpliv na njihov celični metabolizem in zavira celično rast. Nano srebro zavira celično dihanje, bazalni metabolizem prenosnega sistema elektronov in transport substrata v celični membrani mikrobov. Na ta način nano srebro zavira razmnoževanje in rast tistih bakterij in gliv, ki povzročajo okužbe, neprijeten vonj, srbenje in rane.

Pantaya kapljice visokokakovostnega nano koloidnega srebra za pse in mačke se uporablja za ljubljenčke z alergijskimi težavami in težavami z glivicami, lajša pa tudi težave z razdraženo kožo in zunanjimi ranami. Linija je posvečena dvema čudovitima psičkama, Loli (francoski buldog) in Luni (nemški bokser), ki smo jima pomagali pri hudih alergijah, glivičnih vnetjih, stresnem srbenju in vnetih ušesih. Zase jih uporabljajo tudi njuni lastniki!

PRIMERNO ZA: Kapljice z nano koloidnim srebrom se lahko uporablja pri vnetih in pordelih očeh, vnetih ušesih, težavah z glivicami v ušesih ter tudi za redno čiščenje ušes.

UPORABA ZA UŠESA:  2-krat dnevno v uho kanite 3-5 kapljic. Nežno masirajte dno ušesa 15-20 sekund, nato z bombažno blazinico očistite odvečno tekočino oz. očistite uho.

UPORABA ZA OČI: 1-krat dnevno kanite 1-3 kapljice v oko. Z apliciranjem nadaljujte še 3 dni po tem, ko so težave izginile.

Če težave ne izginejo se posvetujte z veterinarjem.

Primerno za pse in mačke starejše od 12 tednov.

SESTAVINE: ultra čista voda (tip 1), prevodnost < 0,5 μS / cm in najčistejše srebro (čistost minimalno 99,99 %).

SHRANJEVANJE: Izdelek hranite v hladnem in temnem prostoru, proč od električnih naprav kot so hladilnik, televizija in mikrovalovna pečica

Pakiranje: 50ml

Dodatne informacije

Teža 0,05 kg

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: