FITPAWS PAW PODS

62,95

Na voljo po naročilu

Opis

Fitpaws Paw pods pripomočki za trening ravnotežja, zavedanja tac, koordinacije.
Odlični za trening :
– postavljanja za razstave
– dinamike ravnotežja
– zavedanja zadnjih nog

Vključuje:
4x Fitpaws Paw pods
Izdelek lahko kombiniramo z ostalimi FitPaws pripomočki.

O FIT PAWS

V FITPAWS® občudujemo pse in ljudi, ki delajo s psi. Občudujemo strast, ljubezen, trdo delo, predanost in prepričanje, da bodo psi dali vse od sebe in da psom lahko damo del sebe. FitPAWS® Canine Conditioning Equipment je zasnovan posebej za pasji trg. Naši izdelki so iz najkakovostnejših materialov in so jih testirali na terenu strokovnjaki za rehabilitacijo.

MOČ PSU. ZAUPANJE, KI GA VAŠ PES DOBI Z VADBO, GA NAREDI SREČNEGA
GONILO k razvoju varnih izdelkov, programov, specifičnih za pse, in skupnosti, ki želi narediti več za naše kosmate prijatelje. Vlaganje v pse in njihove ljudi je pomembno. FitPAWS je zavezan izboljšanju kakovosti izdelkov, novemu oblikovanju izdelkov, podpiranju pasjih dogodkov, podjetij, športnikov in razvoju izobraževalnih programov, katerih cilj je izboljšati način, kako razumemo pasjo kondicijo, koordinacijo in rehabilitacijo.

Leta 2010 je bil FitPAWS lansiran na trg psov, potem ko smo odkrili strokovnjake za rehabilitacijo psov, ki kondicionirajo in rehabilitirajo pse. In ker se psi razlikujejo od ljudi, smo raziskali in razvili novo linijo izdelkov, posebej zasnovanih za pse. Profesionalni materiali za težke obremenitve so bili razviti za izpolnjevanje standardov, specifičnih za pse.

DAJTE VEČ. NAREDI VEČ. Da bi psu dali moč, da bi našim psom dali več,  smo morali ustvariti ODLIČNE izdelke za naše pse. Bodite pozorni na to, kar je pomembno: načrtovani so tako,  da se prilegajo telesu psa,  ustvarjeni s strokovnjaki, smo zagovorniki zdravja psov, podpiramo in ustvarjamo izobraževalne programe, ki pomagajo psom živeti dlje.  Izdelali smo  kakovostne izdelke, skrbeli za varnost in nenehno izboljševali storitve za naše stranke. Zakoreninjeni v človeški kondiciji, a nismo obtičali tam, skrbimo za naše štirnožne prijatelje in zanje razvijamo vedno boljše izdelke.

 

Dodatne informacije

Teža 0,1 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “FITPAWS PAW PODS”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.