Posted on

Naročanje v času karantene

Nekaj kratkih napotkov za naročanje in dostave spletnih naročil v času karantene.

Če je le mogoče naročeno plačajte s paypalom (kreditno kartico), bančnim nakazilom ali Valu (Moneto). Tako zmanjšate stik med vami in dostavljalcem. Dostavljalci se dnevno srečajo z več 100 ljudmi, v času ko smo praktično vse fizične trgovine zaprle svoja vrata, pa se je ta številka sigurno še povečala.

Poskrbite za svojo in tudi njihovo varnost.

Dostava s Pošto Slovenije

Če boste želeli paket plačati z odkupnino od prevzemu, boste po paket morali na vašo pošto sami! Pošta v tem času paketov z odkupnino ne dostavlja do vašega praga. Lahko pa izberete dostavo v vam najbližji paketomat in paket prevzamete tam. V opombo ob oddaji naročila napišite kateri paketomat vam je najbližji in bomo pošiljko avtomatsko usmerili tja.

Seznam Paketomatov Pošte Slovenije

Dostava z DPD-jem

DPD zaenkrat še vedno dostavlja tudi pošiljke z odkupnino, a lahko plačate le z gotovino. Če je le možno se zaradi vaše varnosti in varnosti kurirja temu načinu izognite.

Dostava z dostavno službo GLS 

GLS v času karantene pošiljke vroča le na prostem. Torej ni več dostave v stanovanje ali stolpnico. Plačilo odkupnine je še vedno možno (gotovina in bančna kartica), a tudi tu plačevanje po povzetju zaradi osebnega stika odsvetujemo.

Paket vam kurir lahko pusti tudi v GLS paketomatu.
Zemljevid Paketomatov GLS

Vse tri dostavne službe vam po predhodnem dogovoru ŽE plačane pakete lahko pustijo na stopnišču, pred vhodom, garažo, pod nadstreškom itd. in tako popolnoma omejite stike z dostavljalci.

Te informacije bomo sproti osveževali, ko se bodo razmere spremenile, zato prosimo pred vsakim naročilom preverite trenutno stanje.

Če boste potrebovali kakršnokoli pomoč, nas lahko pokličete na 041 888 615 ali pišete na info@pasji.net
Za vse, ki niste vešči spletnega naročanja, lahko zgornja kontakta služita tudi za naročanje.

Ostanite zdravi in poskrbite tudi za ljudi okoli sebe ♥

Tanja, Nina, Urša in Črt