VETBED NON-SLIP SIV S ČRNIMI TAČKAMI 100*150CM

44,00

Na voljo po naročilu

Opis

Vetbed – drybed ležišče za pse.

Vetbed drybed ležišče je odlično ležišče s protizdrsno gumirano podlogo. Vetbed ležišče vsebuje številne prednosti, ki jih ponuja original VetBed – neverjetno toplino, udobje, trpežnost in enostavno vzdrževanje.  Že preko 20 let se uporabljajo pri vzreji legel in veterinarjih.

Mladiči: Nudi jim občutek varnosti in toplote, zaradi posebnih lastnosti zagotavlja, da ostanejo na suhem in toplem tudi v primeru, da se na ležišče polulajo.

Stare živali: Uživajo v višji stopnji udobja in gibljivosti, saj zaradi ležanja na toplem, sklepi ostanejo dlje časa ogreti.

Po-operativna nega: veterinarji ležišče priporočajo živalim, po operaciji in poškodbah

Oskrba legel: Vetbed ležišče mamo in mladička ohranja suhe in tople, hkrati pa ohranja telesno temperaturo in zmanjšuje tveganje za hipotermijo. Tekstura daje udobje in varnost ter spodbuja mobilnost pri mladičih s pomočjo odličnega oprijema.

Vetbedova večja prostornina, večja odpornost, edinstvene lastnosti drenaže in odlično zadrževanje toplote se razlikujejo od vseh drugih pasjih ležišč na trgu.

Bralci revije Your Dog so najboljšo posteljo za pse razglasili za najvarnejšo in najbolj učinkovito, ki je bila kdajkoli razvita za uporabo v veterinarski stroki, neodvisni testi pa so dokončno dokazali, da ima kljub svojemu razkošnemu občutku izjemno moč in trpežnost.

Ležišče je trpežno, pralno v pralnem stroju pri 40°C. Enostavno ga lahko razrežemo in prilagodimo na dimenzijo, ki jo potrebujemo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “VETBED NON-SLIP SIV S ČRNIMI TAČKAMI 100*150CM”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja