Pawzler

34,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Pawzler zabavna igrača za pse, bo spodbudila psa da pri iskanju hrane uporablja svoj smrček in miselne sposobnosti.
Komplet vključuje mehanizme za skrivanje priboljškov, ki zahtevajo potiskanje drsnika, dviganje pokrova, vlečenje in obračanje pokrova. Komplet vključuje vsaj eno podlago, ki drži posamezne zanke. Predalčke lahko napolnite s priboljški, običajno pasjo hrano ali celo z arašidovim maslom.

Namig: če obrnete rumene in oranžne predalčke  v različne smeri, lahko spremenite težavnostno stopnjo igrače.

Pawzler je primeren za pranje v pomivalnem stroju. Ko ga vzamete iz pomivalnega stroja, ga sperite s toplo vodo, da se znebite morebitnih ostankov čistilnega sredstva.

Nasveti za daljšo obstojnost Pawzlerja: Igrajte se skupaj in pozorno opazujte, da svojega psa naučite igre s Pawzlerjem. Če vaš pes začne žvečiti igračo ali kaže druge znake frustracije, ga spodbudite in preusmerite njegovo pozornost na iskanje priboljškov. Igračo lahko tudi odstranite in jo vrnete, ko se umiri, da se igra nadaljuje. Pomembno je, da psa naučimo da Pawzler ni igrača za žvečenje. To bo pomagalo, da bo igrača zdržala dlje, in kar je še pomembneje, zaščitila vašega kosmatega prijatelja. Ko najde vse priboljške, odstranite igračo, da preprečite prekomerno žvečenje. Preglejte tudi morebitne poškodbe in odstranite zlomljene dele.

Velikost: 24x18x6cm
Teža: 0,6kg

Dodatne informacije

Teža 0,6 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Pawzler”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja