MY LOVELY PETS KONOPLJINE KAPLJICE

38,0852,56

Počisti

Opis

Naravni izdelki iz industrijske konoplje. Je vaš ljubljenček bolan ali si želite, da si izboljša svoj imunski sistem? Lahko vam pomagamo.
My lovely pets izdelki izboljšujejo celostno zdravje vašega ljubljenčka. Uporabljamo jih pri alergijah, vnetjih ušes, hotspotih, tresenju glave, depresiji, driski in prebavnih težavah, raku, neprijetnem zadahu, neprijetnem vonju iz ušesnih kanalov, rdečici ušesnih kanalov, pomanjkanju ravnotežja, pretiranemu praskanju, diabetesu in številnih drugih težavah.

Zmanjšujejo vnetja in neugodje ob bolečini, zmanjšuje artritične bolečine v sklepih. Izdelano iz industrijske konoplje, brez pesticidov in herbicidov. Odlične za velike, majhne, stare in mlade pse. Velike majhne, stare in mlade mačke.

Uporaba: Priporočeno dnevno dozo zmešajte v hrano ali vtaknite direktno v gobček psa/mačke. Doziranje je odvisno od teže psa/mačke.
Za večje pse in pse, ki potrebujejo višje odmerke priporočamo 6% razstopino. Za manjše pse in pse z blažjimi težavami zadošča 2% razstopina.

Doziranje:
Do 10kg telesne teže : 1-2 kapljici/dan

10-20kg telesne teže : 2-3 kapljici/dan
nad 20kg telesne teže : 3-4 kapljice/dan

1 pakiranje vsebuje cca. 200 kapljic

Dodatne informacije

Pakiranje

2%, 6%

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MY LOVELY PETS KONOPLJINE KAPLJICE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja