MUC, KI JE MIJAVKAL NA POMOČ

20,00

Na voljo po naročilu

Opis

Prva knjiga v slovenskem jeziku o psihologiji najbolj misteriozne živali nas bo prepričala, da lahko živimo v zglednem odnosu s še tako problematično mačko. S pomočjo zanimivih opisov resničnih primerov nam avtor iz svoje bogate prakse podaja načine za njihovo vzgojo in prevzgojo, kakor tudi za zdravljenje neželenih navad oz. duševnih lastnosti.

Format: 167 × 223 mm, 260 strani, enobarvni tisk, trda vezava

Avtor: Nicholas H. Dodman

TA PRESNETI MAČEK! Veliko lastnikov mačk misli, da je mačje obnašanje nemogoče spremeniti. V nasprotju s tem popularnim prepričanjem nam dr. Nicholas H. Dodman na podlagi slikovitih opisov številnih mačjih psiholoških problemov pokaže, da je mačke lahko vzgajati, prevzgojiti in ozdraviti nezaželenih navad oziroma duševnih lastnosti s pomočjo najnovejših znanstvenih izsledkov na področju prehranjevanja, farmakologije in obnašanja mačk.
Od paničnih napadov do prehranskih motenj, od odpora (npr. košari, stranišču idr.) do fobij in depresije zagotavlja dr. Dodman upanje in pomoč vsakemu, ki ima problem s svojo mačko.
Opise resničnih primerov iz svoje bogate veterinarske in psihološke prakse je vtkal v zanimiv in prijeten priročnik za razumevanje te samosvoje, skrivnostne in očarljive domače živalce. Vse, kar morate vedeti, je tukaj zato, da vam bo zagotovilo dolgo, srečno in zdravo zvezo z vašim mačjim prijateljem oz. prijateljico. Izredno zanimivo in koristno branje izpod peresa vrhunskega znanstvenika in sijajnega pisatelja!

Dodatne informacije

Teža 0.2 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MUC, KI JE MIJAVKAL NA POMOČ”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja