Kweeoo Probiotiki za pse

26,99

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Probiotiki za pse – poskrbite za zdravo prebavo in splošno dobro počutje vašega psa s temi odličnimi probiotiki, ki vsebujejo kar 7 kultur probiotikov, primernih za prehrano ljudi, z dodanimi superživili.

V prahu – enostavno doziranje.

Kweeoo probiotiki za pse:
– spodbujajo zdravo črevesno floro
– pomaga pri absorbciji hranil in zmanjša nelagodje v prebavilih
– podpira zdrav imunski sistem
– 5 milijard CFU na merico
– 7 različnih vrst probiotikov, ki jih najdemo v naravi, vključno s prstjo
– primerno za pse vseh starosti in velikosti
naravne in prepoznavne sestavine brez umetnih dodatkov, konzervansov ali kemikalij*
– e
nostaven za uporabo: preprosto potresite slasten prašek z izboljšanim okusom po hrani svojega psa

ZNAČILNOSTI:
– urejena prebava = srečen pes!  Kweeoo probiotiki + prebiotiki za pse so posebej oblikovani za spodbujanje zdravega črevesnega okolja za vašega kosmatega prijatelja. Uravnotežen prebavni sistem pomeni manj trebušnih težav in več mahanja z repkom!
Okrepljen imunski sistem: Naša mešanica probiotikov in prebiotikov vključuje skrbno izbrane seve, ki podpirajo imunski sistem vašega psa in mu pomagajo, da ostane zaščiten in živahen vse leto.
Izboljšana absorpcija hranil: Ko je prebavni sistem vašega psa v vrhunski formi, lahko absorbira vsa vitalna hranila iz svoje hrane, kar poveča splošno zdravje in vitalnost.
Lajšanje stresa in tesnobe: zdravo črevesje je povezano z izboljšanim razpoloženjem in zmanjšanim stresom pri psih
– Kweeoo Probiotiki + prebiotiki pomagajo pri obvladovanju tesnobe in tako pes postane srečnejši in mirnejši spremljevalec

SESTAVA:  aktivni organizmi na merico 1,8g – 5 milijard CPU: 7 vrste probiotikov: B. coagulans LBSC, B. subtilis PLSSC, B. clausii 088AE, L. acidophilus 033AE, L. plantarum 022AE, L. casei 118AE, Saccharomyces boulardii, FOS, prah buče, prah korenja, okus korenja, maltodextrin

SESTAVINE:
Probiotični kvas : S. boulardii –  prvič izoliran leta 1923 iz ličija in mangostina, je ta blagodejni tropski kvas eden najbolj raziskanih probiotikov in se pogosto uporablja za podporo zdravja pasjih prebavil.

Probiotiki pridobljeni iz prsti: B. coagulans LBSC, B. subtilis PLSSC,  B. clausii 088AE – Probiotiki, prvotno najdeni v zemlji in znani po svojih zaščitnih endosporah, ki delujejo kot lupina, ki zagotavlja zaščito probiotikov s predelavo, pakiranjem in želodčno kislino, da dostavijo več bakterij v črevesje, kjer so najbolj potrebne.

Probiotiki z mlečno kislino : L. acidophilus 033AE, L. plantarum 022AE, L. casei 118AE – Probiotiki, ki jih najdemo v fermentiranih živilih, kot sta jogurt in kimči in so znani po svoji vsesplošni prisotnosti v večini črevesja, ti probiotiki zagotavljajo raznolikost in ponovno naselijo izčrpano črevesje.

Prebiotiki: FOS (fruktooligosaharidi) – kratke verige rastlinskih sladkorjev, ki se naravno pojavljajo v čebuli, česnu, špargljih, bananah in artičokah. Ker niso prebavljivi, FOS nepoškodovani potujejo v debelo črevo in zagotavljajo hrano za probiotike, tako lahko uspevajo in se razmnožujejo v črevesju.

Korenje + Buča: Ta superživila, bogata z antioksidanti, beta karotenom ter vitamini A, C in E, so okusen in hranilno bogat način za izboljšanje dobrega počutja vašega psa.

DOZIRANJE:
psi do 6kg  1/2 merice / dan     pakiranje zadošča za 4 mesece
psi od 7 – 27kg 1merica / dan   pakiranje zadošča za 2 meseca
psi nad 27kg 2 merici / dan      pakiranje zadošča za 1 mesec
Priporočilo: prve dva dni začnite s polovičnim doziranje, da se organizem psa privadi na probiotike

 

 

Mnenja

Ni še ocen

Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: