Dorwest Herbs Kurkuma s Piperinom

(1 mnenje stranke)

33,2959,32

Opis

Kurkuma tablete za pse in mačke Dorwest

Kurkuma tablete za pse in mačke od Dorwest-a vsebuje kakovostni ekstrakt kurkume, ki vsebuje 95% kurkumina, z dodatkom piperina (ekstrakt črnega popra) za večjo absorpcijo.

Kurkuma je najnovejša čudežna rastlina iz južne Indije in je v isti družini zelišč kot ingver.

Terapevtski učinki kurkume so v veliki meri pripisani spojinam, ki jih vsebuje, imenovanim kurkuminoidi. Obstajajo trije glavni kurkuminoidi, najpogostejši in najbolj znan pa je kurkumin, ki predstavlja 80% vseh kurkuminoidov v kurkumi. Vendar kurkuminoidi predstavljajo le 2-6% vsebnosti korenine, celotna korenina pa zagotavlja aktivnosti, ki so boljše od kurkumina samega.

Z jemanjem izdelka kurkume za pse in mačke, ki je narejen iz celega korena, dobite tudi številne druge koristi od vseh drugih spojin, ki sestavljajo kurkumo, in ne samo kurkuminoidov.
Kurkuma za pse in mačke s poprom za boljšo absorbcijo

Sama biološka uporabnost kurkumina je nizka. Torej kako povečamo delež kurkumina, ki se lahko absorbira in vstopi v krvni obtok po zaužitju? Zato da lahko dosežemo aktivne učinke kurkumina na telo je potrebno dodajanje črnega popra. Oz. z dodajanjem spojine, ki jo naravno najdemo v črnem popru, imenovane piperin (Bioperine®), se poveča biološka uporabnost kurkumina.

Dejansko je ena študija pokazala, da lahko jemanje piperina skupaj s kurkuminom poveča njegovo biološko uporabnost za 2000%!
Standardizirana, sledljiva in trajnostna kurkuma za pse in mačke

Zaradi vse večje priljubljenosti kurkume se na žalost pojavljajo tudi tisti, ki želijo s prodajo nizko kakovostnega pridelka zaslužiti “na hitro”. Ugotovljeno je bilo, da je nekatera kurkuma bila celo pomešana z drugimi sestavinami in umetno obarvana.

Kakovostna dopolnila prehrani iz kurkume oz. kurkumina za pse in mačke bodo vsebovali standardizirano količino kurkumina 95%. Dorwest kurkuma tablete za pse so bile narejene s tem v mislih in vsebujejo 95% kurkumina, pri čemer vsaka tableta vsebuje 175 mg ekstrakta cele korenine kurkume, kar ustreza 7175 mg suhe cele korenine.
Tablete Dorwest kurkume so v celoti sledljive ter večkrat testirane in preizkušene od vira do končnega izdelka, da se zagotovi čista in dosledna visoka kakovost

Uporabljani so samo trajnostni viri in s tem kurkuma, pridelana po tradicionalnih metodah malega kmetovanja v južni Indiji, saj je vpliv na okolje zelo pomemben.

Verjetno ste v skušnjavi uporabiti kurkumo, ki jo vidite na policah supermarketov, vendar mora imeti kurkuma, ki jo uporabljamo za pse in mačke, zdravilno kakovost. Namreč kulinarična kurkuma se proizvaja po okusu in ne po kakovosti kurkuminoidnih spojin.
Ali je kurkuma varna za dajanje?

Med zeliščarji velja, da je kurkuma zelo varno zelišče, vendar je pomembno, da se o njeni uporabi pogovorite s svojim veterinarjem. Posvet je priporočljiv še posebej, če svojemu psu ali mački dajete kakšno zdravilo ali je pred operacijo. Pomembno je omeniti, da ima kurkuma antikoagulantne lastnosti, kar bi lahko poslabšalo motnje strjevanja krvi.

Navodila za uporabo:

mali psi in mačke <10 kg 1 tableta srednji psi 10 – 25 kg 2 tableti veliki psi> 25 kg 3 tablete.

Dodajte pri hrani, prvih nekaj dni uporabite manjši odmerek in postopoma povečajte na priporočeno količino. Priporočljivo je, da ga dajete najmanj en mesec.
Izdelke NE uporabljate v času brejosti in dojenja. Primerno nad 8 tednov starosti.
Posebna opozorila! Če jemljete zdravila, zlasti antikoagulante, se pred dajanjem vedno posvetujte s svojim veterinarjem.

Sestavine na tableto: ekstrakt kurkume 175 mg (kar ustreza 7175 mg suhih korenin), celuloza, triosnovni kalcijev fosfat, magnezijev stearat, celulozna obloga, ekstrakt črnega popra (Bioperine ®).
Analitske sestavine: beljakovine 0.49%, olja in maščobe 1.6%, surove vlaknine 22.2%, pepel 2.8%.

Dorwest herbs je z več kot 70-letnimi izkušnjami  strokovnjak v zeliščni negi ljubljenčkov.
Je vodilni britanski ponudnik pasjih in mačjih zeliščnih dodatkov. Veliko se učijo tudi od lastnikov ljubljenčkov! Od fobij do vznemirjenih trebuščkov, skrbi za skupno podporo dlaki… Ogromno znanja so pridobili iz skrbi za svoje štirinožne prijatelje, ki lahko jamčijo za kvaliteto njihovoh izdelkov in na podlagi lastnih izkušenj lahko svetujejo pri negi.
Odlikujejo jih najvišji standardi. Vse kar počnejo je v skladu z medicinsko stroko.
Od izbire zelišč do priprave na končni izdelek, njihovi kakovostni standardi so izjemno visoki. Izvlečki so vedno vzeti neposredno iz celotne rastline in prvega stiskanja olja. So tudi edini pooblaščen proizvajalec zdravil rastlinskega izvora s strani Direktorata za veterinarska zdravila (VMD) v Združenem Kraljestvu.

Dodatne informacije

Pakiranje

100tablet, 200tablet

1 mnenje za Dorwest Herbs Kurkuma s Piperinom

5,0 Ocena
1-1 od 1 ocene
  1. A

    Super, ker so tabletke zelo majhne in nimajo zelo močnega vonja, zato se jih lahko enostavno skrije v hrano. Kljub občutljivemu želodčku nismo imeli težav.
    Uporabljamo zaradi težav s sklepi in splošen dvig odpornosti.

    (0) (0)
Dodaj oceno
Za oddajo ocene morate biti prijavljeni Prijava

Q & A

Trenutno še ni nobenega vprašanja.

Postavite vprašanje

Na vaše vprašanje bo odgovoril predstavnik trgovine ali druge stranke.

Hvala za vprašanje!

Vaše vprašanje je bilo prejeto in nanj bomo kmalu odgovorili. Prosimo, ne pošiljajte več istega vprašanja.

Napaka

Warning

Pri shranjevanju vašega vprašanja je prišlo do napake. Prosimo, prijavite ga skrbniku spletnega mesta. Dodatne informacije:

Dodaj odgovor

Hvala za vaš odgovor!

Vaš odgovor je bil prejet in bo kmalu objavljen. Prosimo ne pošiljajte podvojenih odgovorov.

Napaka

Warning

An error occurred when saving your answer. Please report it to the website administrator. Additional information: