Akcija!

KRONCH PEMMIKAN BAR

5,04

Na zalogi (se lahko naroči)

Opis

Kronch pemmikan je visokoenergijska tablica za pse. Sestavljajo jo bistvene maščobe, beljakovine in glukoza, ki psom omogoča takojšnjo uporabo energije. Izkazala se je kot odlična pri preprečevanju hipoglikemije pri psih, ki delajo v ekstremnih pogojih.
Kronch Pemmikan omogoča, da z malo količino hrane, ki ne napolni želodca pes zaužije veliko količino energije in kot pomoč psom pri okrevanju po posegih in operacijah.
Odlično se obnese tudi kot energija psicam pri in po kotitvi.

Primerna tudi za lovske pse, službene pse, reševalce, tekmovalne pse Kronch Pemmikan napolni vašega psa z energijo, da deluje konstantno na visoki ravni, zlasti v hladnih pomladnih in zimskih mesecih. Kronch pemmikan poskrbi, da je vaš pes tudi bolj pozoren, preprečuje stres na razstavah in v podobnih situacijah, ki vključujejo dolgo čakanje.

Učinek Kronch Pemmikan nastopi v cca. pol ure in doseže svoj vrh po cca. uri in pol, zato je morda smiselno dnevno količino razdeliti na več manjših obrokov. Tako lahko vaš pes cel dan deluje kar se da optimalno.
Kronch Pemmikan je primeren za samice v obdobju laktacije, saj pomaga povečati proizvodnjo mleka. In preprečuje izgubo teže pri samicah. Doječo psico lahko hranimo z 0,5-4 50g koščke dnevno. Količina je odvisna od pasme, velikosti in števila mladičkov.
Pri prevelikem doziranju lahko pride do mehkega blata.

100-200g /dan je količina primerna za aktivne delovne pse (odvisno od teže in aktivnosti psa), kot so lovski psi, razstavni psi, psi čuvaji, policijski psi, vlečni psi in tekmovalni psi. Dnevni obrok razdelite na 3 dele : zjutraj, opoldne in zvečer.

Sestavine: Ribja moka, rastlinska olja, svinjska mast, glukoza, koruza, ječmen, pivski kvas, vitaminsko-mineralni premiks.

Dodatki:Prehranski: Vitamin A (E672) 4560IE, Vitamin D3 (E671) 380IE, bakrov sulfat pentahidrat (3bE4) 1,9mg, manganov oksid (3bE5) 2,4mg, cinkov oksid (3bE6) 36,6mg, kalcijev jodat brezvodni (3bE2) 0,4mg

Energijska vrednost: 6000 kcal/kg

Analitska sestava: beljakovine 24%, maščobe 59%, surovi pepel 5,5%, vlaknine 0,5%

Pakiranje: 400g

Rok uporabe: 28.10.2021

Dodatne informacije

Teža 0.4 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “KRONCH PEMMIKAN BAR”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja