Dorwest herbs dvoletni svetlin olje

19,8041,30

Opis

DVOLETNI SVETLIN OLJE ZA LEPŠO DLAKO

Pasja dlaka je eden od vidnih pokazateljev zdravja vašega hišnega ljubljenčka. Če je koža vašega ljubljenčka suha kot posledica hormonskega neravnovesja imamo naravno rešitev za vas. Zelišče dvoletni svetlin oz. peroralna uporaba njegovega olja podpira normalno hormonsko ravnovesje. S tem pa tudi k izboljšanju pasje dlake oz. njene suhosti.

Vse prednosti, ki jih prinaša zagotavljanje visoke ravni gama linolenske kisline (GLA), ki jih dvoletni svetlin vsebuje, so na voljo v tej tekočini. Namreč GLA je esencialna maščobna kislina, ki je telo samo ne more proizvajati, prispeva pa k obnovi kože, obnovi ph-ja oz. skrbi za idealno razmerje vlage, ki jo suha pasja dlaka še kako potrebuje.

Brez vonja ali okusa lahko tekočino preprosto dodamo hrani, neposredno v usta ali spustimo na smrček, kjer jo lahko obliznejo.
To je idealna rešitev za mačke in majhne pse, da zmanjšajo praskanje ali suhost ter pomagajo ohranjati zdravo stanje kože in dlake.

Dvoletni svetlin olje za lepšo dlako
Sestavine: olje dvoletnega svetlina (10% GLA)

Navodila za uporabo:

1 kapljica na 2 kg teles-ne teže dnevno.

Lahko ga kombinirate z ostalimi dodatki.

Izdelke lahko uporabljate tudi v času brejosti in dojenja.

Primerno za starejše od 8 tednov.

Na voljo v dveh velikostih: 30ml in 100ml. V kolikor pa bi rajše dajali svojemu ljubljenčku kapsule, preverite Dorwest kapule svetlinovega olja.

Posebna opozorila: V kolikor želite izdelek dati živali z epilepsijo, je potreben posvet z veterinarjem. Steklenice imajo stekleno kapalko s pipeto za enostavno dajanje, vendar je pri uporabi potrebna previdnost, da se prepreči zlom ali poškodba.
Dorwest, z več kot 70-letnimi izkušnjami, je strokovnjak v zeliščni negi ljubljenčkov.
Je vodilni britanski ponudnik pasjih in mačjih zeliščnih dodatkov. Veliko se učijo tudi od lastnikov ljubljenčkov! Od fobij do vznemirjenih trebuščkov, skrbi za skupno podporo dlaki… Ogromno znanja so pridobili iz skrbi za svoje štirinožne prijatelje, ki lahko jamčijo za kvaliteto njihovoh izdelkov in na podlagi lastnih izkušenj lahko svetujejo pri negi.
Odlikujejo jih najvišji standardi. Vse kar počnejo je v skladu z medicinsko stroko.
Od izbire zelišč do priprave na končni izdelek, njihovi kakovostni standardi so izjemno visoki. Izvlečki so vedno vzeti neposredno iz celotne rastline in prvega stiskanja olja. So tudi edini pooblaščen proizvajalec zdravil rastlinskega izvora s strani Direktorata za veterinarska zdravila (VMD) v Združenem Kraljestvu.

Dodatne informacije

Pakiranje

30ml, 100ml

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Dorwest herbs dvoletni svetlin olje”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja